עזרה עזרה לבעיה באורגן ימהה

• הוסף לסימניות
נגנתי באורגן במסיבת פורים לילדים והשתבש לי האוקרדים
אני מנגנת אקורד Dm הוא מנגן לי G
ואני לא מצליחה לסדר את זה
אשמח לעזרה

@ברוך ר @מצב רוח תקין @מאן דאמר..
אשמח אם אפשר להעביר לפורום מוזיקה
פורים שמח!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה ימהה דגם PSR-E373
DSCF7449.JPG
DSCF7450.JPG

• הוסף לסימניות
יש לי דגם מאוד דומה של ימאה,
(psr-e273)
וסידרתי את זה דרך ה function.

יש שם פונקציה (אצלי זה פונקציה מספר 8, לא יודעת איזה פונקציה זו אצלך)
וצריך ללחוץ על פלוס
עד שעל המסך יהיה רשום
Smart Chord Key
(במקום Multi Finger)

אם לא הצלחת לפתור את הבעיה,
תפני אלי באישי, ואני אשיג את חוברת ההוראות של ימאה ואבדוק.

בהצלחה רבה לך!

• הוסף לסימניות
יש לי דגם מאוד דומה של ימאה,
(psr-e273)
וסידרתי את זה דרך ה function.

יש שם פונקציה (אצלי זה פונקציה מספר 8, לא יודעת איזה פונקציה זו אצלך)
וצריך ללחוץ על פלוס
עד שעל המסך יהיה רשום
Smart Chord Key
(במקום Multi Finger)

אם לא הצלחת לפתור את הבעיה,
תפני אלי באישי, ואני אשיג את חוברת ההוראות של ימאה ואבדוק.

בהצלחה רבה לך!
אני אבדוק את זה אם עובד
תודה רבה! (y)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה