עזרה לחדשה בתחום

• הוסף לסימניות
כן, בשעה טובה ומוצלחת רכשתי לי לוח גרפי (ינטוס 4 של וואקום).
התקנתי אותו למחשב בהצלחה. אבל לאחר שנתקתי וחיברתי שוב, הלוח לא מתחבר.
הנורה הלבנה נדלקת אך לא הכיתוב.
וכשאני לוחצת על הפעלתו יוצא חלונית עם הכיתוב- the tablet driver was not found
מה אני עושה??? :confused:

• הוסף לסימניות
תתקיני שוב את הדרייברים!
לדעתי-תבדקי אם מותקנים דרייברים אחרים -ולמחוק אותם.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
כבר עשיתי את זה! פעמיים! וכמובן שבדקתי לפני כן אם מותקנים אחרים... אני ממש מתוסכלת! עוד רעיונות ופתרונות לבעייה?

• הוסף לסימניות
איזה ווינדוס יש לך?

• הוסף לסימניות
החיבור הזה של הUSB - בטוח תקין לגמרי?
ניסית לחבר לשקע אחר של USB? אולי בחלק האחורי של המחשב? בדרך כלל שם הם יותר חזקים.

• הוסף לסימניות
אם קנית באריג'נט אפשר לפנות לתמיכה שלהם דרך האתר והם עונים במייל ועוזרים יפה מאוד.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלף;724123:
אם קנית באריג'נט אפשר לפנות לתמיכה שלהם דרך האתר והם עונים במייל ועוזרים יפה מאוד.
בהצלחה.
אכן,גם כשאצלי נוצרה בעיה התקשרתי אליהם,
שלחו לי דרייברים אחרים מותאמים-והכל הסתדר.
אם זה לא נפל\קיבל מכה אין לך מה לדאוג!

• הוסף לסימניות
סתם כדרך אגב

לי יש שני מסכי סינטיק אחד קטן ואחד גדול.. בשניהם יש לי כל הזמן בעיות מהסוג הזה וכל יום כמעט אני צריך לתת מחדש הגדרות שלמות.. ואני משתמש עם הגדרות שקיבלתי מהיצרן.. יכול להיות שבציוד כזה רגיש כמו לוח או מסך ישנם הרבה בעיות דרייבריות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוטי הלר;724375:
סתם כדרך אגב

לי יש שני מסכי סינטיק אחד קטן ואחד גדול.. בשניהם יש לי כל הזמן בעיות מהסוג הזה וכל יום כמעט אני צריך לתת מחדש הגדרות שלמות.. ואני משתמש עם הגדרות שקיבלתי מהיצרן.. יכול להיות שבציוד כזה רגיש כמו לוח או מסך ישנם הרבה בעיות דרייבריות
בטעות נלחצה לי התודה.
רציתי לאמר שאולי הבעיות רבות בגלל שיש שתיים,ובכל אחד הדרייברים שונים מעט והם מפריעים אחד לשני.
אצלי בבית כמעט איני משתמשת בדריברים.
כשלמדתי בקורס בפרוג הייתי חייבת להתקין את הדריברים בתחילת כל שיעור מחדש,ואם היו מכבים את המסכים ,אז שוב...
כי אז הוא לא היה מתייחס בפורפורציה המתאימה בין הלוח למסך.

• הוסף לסימניות
לדעתי יש לך בעיה בUSB.
אצלי יש את ההודעה הזאת רק כשבאמת הטאבלט לא מחובר.
תנסי בפתח אחר או דרך חוט אחר.
כל זה אם התקנת מחדש את הדרייברים דרך הדיסק ולא עזר.

• הוסף לסימניות
אני מחברת דרך החיבור של הUSB הזה הרבה זיכרון ניידים וכולם עובדים באופן מושלם.וגם לאחר ההתקנה הלוח פעל מעולה באותו החיבור. הקטע המצחיק הוא שנדלקת הנורה בלוח כאילו הוא פועל, אך לא נדלק המילים שבצד. כאילו המחשב שלי לא ממש קולט שמדובר בטאבלט. שלחתי בקשת עזרה לאריג'נט והם שלחו לי דרייברים חדשים. אני אתקין אותם מחדש בתקווה שזה ייעבוד. תודה לכל התומכים והעוזרים! אתם מעולים!

• הוסף לסימניות
אתמול, אחרי שהגבתי לך בעניין, קרה לי אותו הדבר וכיביתי את המחשב והדלקתי אותו כשהטאבלט מחובר וזה חזר לעבוד.

• הוסף לסימניות
מהם דריברים ?
גם לי יש את אותה בעיה ! אני כל פעם מתקינה את הלוח מחדש.

• הוסף לסימניות
כשאצלי זה קורה, אני עושה איתחול למחשב כשהלוח מחובר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה