כללי עזרה למומחי אילוסטרייטור-

• פותח הנושא R-F
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי בעיה באילוסטרייטור אין לי אפשרות להזיז אובייקט במרחק שאני רוצה-
הוא נותן לי רק מינימום מרחק מסוים...

מישהו אולי יודע מה זה?

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה פעם בקובץ ספציפי
עד כמה שזכור לי זה הסתדר בסגירת המחשב והפעלתו מחדש

• הוסף לסימניות
כמעט בטוח שמסומן לכם על alien art to pixel
או snap to pixel

גם לי היה את הבעיה פעם, אף אחד לא ידע ת'פיתרון עד ש...
עבר כמה שעות מיואשות, וב"ה מצאתי ת'פיתרון.
מצורף תמונה: ‏‏צילום מסך (7)_LI.jpg

• הוסף לסימניות
כמו שדגאיש כתב זה פשוט הצמדות לרשת או לפיקסל וכדו'.
לפעמים בהקשת צרוף מקשים בטעות זה הופך לפעיל ברגע שמבטלים בהגדרות תצוגה (תצוגה>לבטל את הV המיותר ) זה חוזר לעצמו.

• תודה
Reactions: R-F
  • הוסף לסימניות
עוד אפשרות,
להגדיל את המסך לענק ענק
ואז טווח ההזזה גדל לנקודות מדויקות מאד..

הצלחות!!!!

• הוסף לסימניות
עוד אפשרות,
להגדיל את המסך לענק ענק
ואז טווח ההזזה גדל לנקודות מדויקות מאד..

הצלחות!!!!
בכלליות כן.

אבל כאן הבעיה אחרת
שהאוביקטים נצמדים אוטומטית לטבלת הפיקסלים
והגדלת המסך לא משנה את גודל הפיקסלים.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה