כללי עזרה לניוזלטר

• הוסף לסימניות
שלום,
אשמח אם משהו ידע לענות לי באיזה קובץ אני יכולה להכין ניוזלטר, ובאיזה סיומת שומרים אותו.
תודה

_________
<<<<תיק עבודות

• הוסף לסימניות
את מעצבת בפוטושופ, אבל אח"כ מתכנת צריך להפוך את זה לHTML.
לחילופין, לעבוד עם תבנית מוכנה של מערכת ניוזלטרים (כמו 'רב מסר') ובה לשבץ את הגרפיקה בחלקים.

• הוסף לסימניות
אפשר בבקשה יותר פירוט?

אני צריכה בסך הכל דף אחד שמופיע כתמונה- ברגע שפותחים את המייל
(בלי לעבור לעמודים נוספים) אין לי דרך לעשות זאת באינדיזיין/ אילוסטריטור?- וליצא לקובץ מסוים?
וכן מה זה 'רב מסר'?
תודה

• הוסף לסימניות
אם את בטוחה שמדובר על קובץ שיופיע כתמונה במייל (כלומר שהלקוח לא יוכל לערוך אותו בעצמו),
את צריכה לעבוד בפוטושופ ברזולוציה של 72 DPI בגודל 1:1.
כשאת מסיימת - לשמור כJPEG דרך SAVE FOR WEB (מקל מאוד על המשקל לעומת שמירה כJPEG רגיל).

רב מסר זו מערכת למשלוח ניוזלטרים (בתשלום, כמובן). אאל"ט הניוזלטר של פרוג נשלח ע"י רב מסר.
המערכת הזו מאפשרת לך להטמיע את הגרפיקה בתבנית, והלקוח אח"כ יכול לעדכן את התכנים בעצמו.
יש כמובן יתרונות נוספים כמו אפשרות לתת לאנשים להירשם לניוזלטר והם נכנסים אוטומטית לרשימת התפוצה (שוב, כמו בפרוג), אפשרות לאנשים להסיר את עצמם מרשימת התפוצה באופן אוטומטי, אפשרות ללקוח ליצור קבוצות שונות של נמענים לניוזלטר ועוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה