בקשה עזרה לעורכות וידיאו בנטפרי

• הוסף לסימניות
לי ולעוד הרבה מחברותי יש נטפרי, והוא בעיתי לאתר של וידיאו הייב כידוע.
אז אני מתכתבת עם נטפרי ויש להם מקום להצבעה, וככה שעולים בדרגה של רמת הביקוש מתחייסים לזה יותר ברצינות
בואו תצביעו כדי שנוכל להנות מהם גם (זה כולל לאתר של אלמנט אנווטו)
https://netfree.link/user/#/tools/feature-request?r=35
כאן ההצבעה
גם מי שלא עורך, מעצב גרפי יכול להצביע
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
מקפיצה לטובת אלו שלא ראו

• הוסף לסימניות
לי ולעוד הרבה מחברותי יש נטפרי, והוא בעיתי לאתר של וידיאו הייב כידוע.
אז אני מתכתבת עם נטפרי ויש להם מקום להצבעה, וככה שעולים בדרגה של רמת הביקוש מתחייסים לזה יותר ברצינות
בואו תצביעו כדי שנוכל להנות מהם גם (זה כולל לאתר של אלמנט אנווטו)
https://netfree.link/user/#/tools/feature-request?r=35
כאן ההצבעה
גם מי שלא עורך, מעצב גרפי יכול להצביע
תודה רבה!
תודה על היוזמה!
לכמה הצבעות רוצים להגיע?

• הוסף לסימניות
תודה על היוזמה!
לכמה הצבעות רוצים להגיע?
לא יודעת
רק אמרו שככל שזה יותר יעלה
זה האפשרות לקדם את הפיתוח של זה
לבנתיים זה עלה בכמעט 100 הצבעות
המשיכו להצביע!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה