עזרה לרעיון בעיצוב המטבח

• הוסף לסימניות
בס"ד
משוטטת כעת הרבה בפורום. כי אנחנו לקראת שיפוץ, והחלק מאד משמעותי זה המטבח. מקווה שיהיה פה רעיון. זו תהיה עזרה משמעותית
הלכנו לחברת מטבחים מצויינת. השרטוט של המטבח (מבנה מאתגר)מצא חן. אולם החלטתי שאני רוצה אינדוקציה ולא גז. וכן גם לבשרי (לפחות גודל 60) ולחלבי (2)
יש רעיון איך לעשות את זה??? בחנות עוד לא מצאו רעיון גם טוב וגם מקורי בשבילינו.
מצרפת מידול ראשוני

קבצים מצורפים

• מטבח.jpg
    מטבח.jpg
    KB 85.1 · צפיות: 131
  • הוסף לסימניות
במקום פינת האוכל תשימי מקרר+תנורים
את יכולה לשבור את הקיר עד המקרר
ובמקום המקרר והתנורים תעשי שיש חלבי + כיריים של שתיים
ובכניסה מצד ימין את יכולה להמשיך את השיש לפינת אוכל
אם נראה לך הרעיון אני אוכל לצייר לך

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכון מאד. אין עוד צורה להרחיק בין הכיורים ושעדיין יישאר ארון מעל הכיור? מי שרוצה כיריים נפרדים לבשרי ולחלבי ודאי גם יעדיף שהכיורים יהיו רחוקים יותר זה מזה.

• הוסף לסימניות
קודם כל
תודה ענקית!!!
מתנצלת, שכחתי לציין. הנישה השמאלית שם היא סוכה שיוצאת מהמטבח, לכן השארנו את החלק פנוי לשולחן. א"א לשים שם דברים שלא ניתן להזיז. אולי מזווה על גלגלים באזור הזה ולהזיז בסוכות? יישאר די מקום ביומיום?
וכן, אני פחות מתחברת לכיורים צמודים, כמובן עד גבול האפשרי
תודה לכן!!!

• הוסף לסימניות
אני פחות מתחברת לכיורים צמודים, כמובן עד גבול האפשרי
התכנית של @עיצוב מטבחים ממש יפה וכל הכבוד לה על ההשקעה.
אולי למעצבים דעה אחרת אבל חשבתי שאם עושים כיריים בשרי וחלבי לחוד מה יהיה בשטח שבין הכיורים?
משהו אמור להפריד בין הבשרי לחלבי,
או הכיריים
או הכיורים
או מזווה מקרר וכד'
פיסת שיש לא נראה לי פרקטי, בשביל שיהיה שימושי זה צריך להיות גדול ואז זה יכול אולי להיות שטח לאפיה?!

• הוסף לסימניות
פרקטיות (בינתיים לא מבינה בעיצוב) : קרבה של ארונות אחסון המזון כולל מקרר ומזווה למשטחי העבודה/לכיריים

• הוסף לסימניות
תודה לכל העונות , הלוואי ודרככן נגיע לרעיון מעולה
כחמת ההמונים זה דבר גדול
ויותר מזה לב גדול
יש רעיונות נוספים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה