- הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודיק;1400659:אם לא תצלצלי היום לאלה ששברו את הראש (ואת המחשבון)
אף אחד לא ישתתף באתגר של מחר![]()
אני דווקא כן,
אני אוהבת שמצלצלים לי למעלה
ועל עזרה ליהודי בטח מצלצלים, אולי פעמיים...
נכתב ע"י דודיק;1400659:אם לא תצלצלי היום לאלה ששברו את הראש (ואת המחשבון)
אף אחד לא ישתתף באתגר של מחר![]()
אני יסביר את הענייןנכתב ע"י אילה לב;1400660:אני דווקא כן,
אני אוהבת שמצלצלים לי למעלה
ועל עזרה ליהודי בטח מצלצלים, אולי פעמיים...
נכתב ע"י tzivi;1400680:זהו דודיק נרגעת
אם היה עוד פעמונים הייתי יושבת עכשיו 10 דקות לצלצל לך
אתה רוצה אולי אצלצל בטלפון/פעמון/וכד'??
נכתב ע"י tzivi;1400680:זהו דודיק נרגעת
אם היה עוד פעמונים הייתי יושבת עכשיו 10 דקות לצלצל לך
אתה רוצה אולי אצלצל בטלפון/פעמון/וכד'??
נכתב ע"י דודיק;1400665:אני יסביר את העניין
אין כאן שום עניין של צבירת צלצולים (אחרי הכל אין לי סיכוי מול הצלמות שמעלות איזה בלונדיני תורן ומקבלות 200 צלצולים במכה)
כולה יש כאן איזשהו מנהג בפורום שמישהו שביקש עזרה כלשהי מצלצל לכל מי שעונה
ולכן כמישהו לא מצלצל זה בולט
אבל הכל ברוח טובה זה כולה היה להזכיר![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים