עזרה ממומחה לאתר וורדפס שהשתבש

• הוסף לסימניות
שלום,
יש לי אתר חנות שנבנה ע''י מעצבת+מתכנת
בהשקעה עצומה של זמן וכסף
עם מאות מוצרים ותמונות תצוגה
והמון המון המון עבודה בבניה שלו
מכל מיני סיבות לא שודרגה התבנית המון זמן
וכעת כצפוי יש תקלות...
כמה תוספים נדפקו (רוולושן סליידר ועוד)
וכשרוצים לשדרג את התבנית מתקבלת אזהרה
שכל ההתאמות האישיות לקבצים יאבדו.
נסיון להתקין את התבנית מחדש שיבש את כל האתר והיינו צריכם לשחזר.
כרגע האתר תקוע ופדיחות לדוור אותו ולקדם וכו'
אין לי גישה למי שבנה את האתר.
מה עלי לעשות כרגע?
יש לי דרך להסתדר לבד?

אני מכירה את המערכת של וורדפרס מלמעלה
ומעצבת גרפית במקצועי.
יש מישהו שמוכן לעזור?
בתשלום כמובן.

בבקשה,
תעזרו לי!

תודה מראש

• הוסף לסימניות
שלום רב,
תפנה לחברת האחסון, ייתכן והם מחזיקים בגיבויים יומיים (בדרך כלל עד 7 ימים אחורה). במידה והכל אירע בטווח הזמן של הגיבויים תבקש לשחזר לגיבוי לפני שניסית לשדרג.
במידה ושחזרו לך את האתר, על מנת לשדרג תבטל תחילה את כל התוספים, לאחר מכן תבצע שדרוג לוורדפרס. אחר כך תפעיל כל תוסף בנפרד ושדרג אותו. לא בטוח שהדבר יעבור ללא תקלות, אך זוהי הדרך הנכונה לעשות זאת.

בהצלחה!

בברכה,
תום יושעי - LowcHost

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י LowcHost;n4943089:
שלום רב,
תפנה לחברת האחסון, ייתכן והם מחזיקים בגיבויים יומיים (בדרך כלל עד 7 ימים אחורה). במידה והכל אירע בטווח הזמן של הגיבויים תבקש לשחזר לגיבוי לפני שניסית לשדרג.
במידה ושחזרו לך את האתר, על מנת לשדרג תבטל תחילה את כל התוספים, לאחר מכן תבצע שדרוג לוורדפרס. אחר כך תפעיל כל תוסף בנפרד ושדרג אותו. לא בטוח שהדבר יעבור ללא תקלות, אך זוהי הדרך הנכונה לעשות זאת.

בהצלחה!

בברכה,
תום יושעי - LowcHost

עשיתי כדבריך
כיביתי את כל התוספים
וניסיתי לשדרג
והוא כותב ההתקנה נכשלה...
מה עושים?

• הוסף לסימניות
תפני בפרטי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיה10;n4943798:
עשיתי כדבריך
כיביתי את כל התוספים
וניסיתי לשדרג
והוא כותב ההתקנה נכשלה...
מה עושים?

יכולות להיות המון סיבות לכך, במידה ואת מעוניינת שלחי את פרטי הגישה (וורדפרס + פאנל ניהול אחסון) למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> ואני אסתכל ואראה מה אני יכול לעזור ללא תשלום. ככה קצת קשה לשים את האצבע על הבעיה.

בברכה,
תום יושעי - LowcHost

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה