עזרה מנשים בלבד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פאוור;1453492:
תסלחו לי....
והזהרות מוקדמות פשוט לא רלוונטיות.
זו שאלה לרופא ולא לפורום, בקושי לפורום השכונתי...

באמת לא לעניין!
מה שלא תדברו בשולחן שבת עם השתתפות כל המי ומי
גם לא ראוי לכאן....

• הוסף לסימניות
ברור שהנקה גורמת להתכווציות רחמיות, וזה עלול לגרום לדימומים וכו'...

• הוסף לסימניות
דבר ראשון ידוע שתינוק יונק כשהאמא בהריון מתחיל לגלות סימני דחיה
כי זה מגעיל אותו...........
ברור שזה בעיה
אני יודעת שלא נותנים לעשות את זה
אם את מאוד רוצה לברר את העניין
יש יועצת הנקה מדהימה ביותר מבינה מאוד בכל ענייני הנקה וכדומה
גב' כרמל 02-5388063
אם את לא מצליחה להשיג אותה תפני אלי באישי או במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
ואני יוכל להביא לך את המספר האישי שלה
בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חויד;1453504:
באמת לא לעניין!
מה שלא תדברו בשולחן שבת עם השתתפות כל המי ומי
גם לא ראוי לכאן....

נכון מאד לא צנוע ולא מתאים.

• הוסף לסימניות
אי אפשר להדליק את הפתיל משני קצותיו!!!

• הוסף לסימניות
בבקשה - וסליחה מפותחת האשכול, שלא תתפתח כאן אפשרות לכאלה דיונים למרות האזהרות המוקדמות, זה פשוט לא מתאים ולא צנוע!

• הוסף לסימניות
לא קראתי את שכתבו קודמותי
אני הנקתי ומידי פעם היו לי כאבים ברחם,הלכתי לרופא הוא אמר שהוא לא ממליץ
התייעצתי עם הרב שכנזי הוא אמר שאין שום בעיה עד חודש שלישי(וכך עשיתי פעמיים)
מה שכן לי אישית (בזמן כזה ) כמעט ולא היה חלב זה היה נטו לפינוק...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה