אייל גולן eyal golan
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
יש מצב שמישהו שיודע את ה ip של הפלאפון שלי יכול לעקוב אחריי?!
ואם כן, גם אם ה GPS לא דולק?!
לפי IP אתה לא יכול אלא אם פרצת לשרתים של פלאפון (זה IP פנימי) אבל אם קנית מהסינים או התקנת בטעות או שלא איזה אפליקציה שמאפשרת זה כבר משהו אחר.יש מצב שמישהו שיודע את ה ip של הפלאפון שלי יכול לעקוב אחריי?!
גם במכשיר מקשים?וגם כשהמכשיר כבוי
יש דרך לדעת את המיקום שלי בפלאפון באיזה שהיא צורה (לא ip) מישהו אמר לי שהוא יכול לדעתלפי IP אתה לא יכול אלא אם פרצת לשרתים של פלאפון (זה IP פנימי) אבל אם קנית מהסינים או התקנת בטעות או שלא איזה אפליקציה שמאפשרת זה כבר משהו אחר.
בכל מקרה לרשויות האכיפה יש גישה לזיהוי מקום המכשיר ללא קשר לGPS וגם כשהמכשיר כבוי
לפי IP אתה לא יכול אלא אם פרצת לשרתים של פלאפון (זה IP פנימי) אבל אם קנית מהסינים או התקנת בטעות או שלא איזה אפליקציה שמאפשרת זה כבר משהו אחר.
בכל מקרה לרשויות האכיפה יש גישה לזיהוי מקום המכשיר ללא קשר לGPS וגם כשהמכשיר כבוי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים