כללי עזרה :סידור ארכיון תמונות

• הוסף לסימניות
ב"ה

חברים יקרים
שלום רב .

בעבודתכם בין פוטושופ לאילוסטריטור, ובין החץ הלבן לשחור...... האם תוכלו לענות לי על השאלה הבאה :
ברשותי ארכיון תמונות מכובד המונה כ15-20 אלף תמונות כן ירבו חלקם איכותיים יותר וחלקם פחות.

הארכיון מסודר כיום לפי אירועים ומקומות שהייתי במהלך ה4 שנים האחרונות, הבעיה היא שאם אני רוצה לחפש תמונה מסוימת זה סיפור גדול.

עוצו לי עיצה כיצד לסדר את הארכיון בצורה נוחה שאני יוכל להעזר בתמונות (ולעזור על ידם לחברי הפורום) בצורה קלה נוחה ומהירה.

תודה רבה מראש מסביב_לעולם

• הוסף לסימניות
זה בעיה המונית שהאינטרנט מלא עם פתרונות.

אני אישית הייתי מייעץ לך לקנות מק ולהשתמש עם הIPhoto, שזה בדיוק מה שאתה מחפש.

• הוסף לסימניות
אני אישית ממיין לפי נושאים ותת נושאים

ומרות שיש לי הרבה חומר למיין וכן כל הזמן מתווסף עוד חומר אני מקדיש כל יום כמה דקות למיון

• הוסף לסימניות
יש את האדובי ברידג' שמאפשר לראות תמונות בצורה נוחה.
בנוסף, כל תמונה אפשר לתת לה שם הקשור למהותה שדרכו תרצה לחפש בעתיד.
וכמובן להכניס לספריות מתאימות

גם לי יש מאגר ענק של תמונותואני מחכה שיהיה לי זמן פנוי למיין ולתייק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה