כללי עזרה - עבודה עם שני צבעים באינדיזיין

• פותח הנושא pode
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום וברכה!

אני צריכה להכין חוברת באינדיזיין המורכבת משני צבעים בלבד!
אז יצרתי קשת של צבעים משולבים של ציאן ומג'נטה, ומהם אני צובעת את הפונטים. הבעיה שיש גם תמונות שצריך להוסיף לחוברת.
איך אני משנה ערכים של צבעים בתמונות באינדיזיין?
האם עדיף לעשות זאת בפוטושופ ולייבא לאינדי?
איך עושים בפוטושופ בדיוק (נראה לי משהו עם הטשאנל, אבל אני לא כל כך סגורה על זה...)

בקיצור...אודה למי שיוכל להסביר לי בצורה מפורטת כמה שיותר...
(אני עובדת בCS5.5 )

• הוסף לסימניות
כמובן שעיבוד תמונה צריכה להיעשות בפוטושופ

אפשר לשנות לשני גוונים בשכבת התאמה (adjustment)
ב-gradient map

• הוסף לסימניות
חשבתי שמוחקים את הצ'אנלים המיותרים, לא ככה?

• הוסף לסימניות
מחיקת צ'אנלים תאבד מידע מהתמונה.
אם התמונה צריכה להיות בצבע אחד מתוך שני הצבעים - זה פשוט: הפכי התמונה ל-Grayscale בפוטושופ וצבעי באינדיזיין באחד משני הצבעים.
כדי לערבב בין הצבעים חלקים בתמונה, יש לדאוג בפוטושופ לשימוש רק בשני הצ'אנלים האלה. כדי לעשות זאת בוחרים את החלק הרצוי בתמונה עושים העתק.
בוחרים בשכבה חדשה המכילה פיקסלים (אחרת לא יעבוד) ועושים צרף בערוץ הרצוי בחלון הערוצים.
שימי לב לנקות כליל את שני הערוצים המיותרים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה