עזרה עזרה-עלות ביטוח לרכב

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות רכב אם ביטוח לכל נהג- לכל המשפחה
כולל לנהג חדש רכב בסביבות 2010
מאזדה\הונדה
כמה יעלה לי לחודש ?

• הוסף לסימניות
זה בערך כמו לשאול כמה עולה דירת 4 חדרים בבניין בן 10 שנים.

ביטוח מקיף או צד ג?
יש לך כיוון לדגם רכב?

• הוסף לסימניות
א. רכב שנת 2010 בדרך כלל לא עושים ביטוח מקיף כי זה לא שווה את העלות מול התועלת
ולגבי ביטוח צד ג' + חובה עולה באזור ה6000 לשנה
ותלוי בחברות הביטוח לגבי החלוקה לתשלומים יש כאלה שנותנים 12 תשלומים ללא ריבית ויש גם רק עד 10 תשלומים וכדו' הכי טוב להתקשר לסוכנות ביטוח ולא ישירות לחברות עצמם

• הוסף לסימניות
חובה +צד ג'
הונדה סיוויק או מאזדה 5 -2010
יש לכם עבר ביטוחי מלא ונקי 3 שנים אחרונות?
זה מאוד משנה במחיר.
את רוצה לבטל השתתפות עצמית במקרה תביעה?
זה גם מאוד משנה במחיר.

בגדול אם את מחפשת זול - ליברה היום נחשבת לזולה ביותר.
אם חשוב לך גם שרות ויחס אישי - תפני לסוכנות ביטוח.
לא מכירה את השרות של ליברה.

• הוסף לסימניות
המחיר שאני כתבתי זה כיון שבשאלה צוין שכוללים נהג חדש ולכן זה המחיר כמובן שבלי הנהג חדש ואם יש עבר ביטוחי של 3 שנים זה יכול להגיע אפילו ל3000 בשנה

• הוסף לסימניות
עבר ביטוחי נקי
יהיה רשום על שם אבא שלי
אבל גם נהגים חדשים ינהגו ולכן אני צריכה ביטוח לכל נהג כולל חדש

• הוסף לסימניות
ביטוח רכב לשנה לנהג חדש כשיש עבר ביטוחי נקי, אמור לעלות בערך 4000 ש"ח. זה תלוי בעוד כמה פרטים (דגם הרכב, גיל הנהג הכי צעיר וכו'), אבל זה בערך הסכום.
בכל אופן, כדאי לעשות בדיקה מעמיקה. יש חברות שמציעות הצעות מופקעות, ואנשים פשוט הולכים על זה כי הם לא בודקים מספיק. לשם הדוגמא, אני וקרוב משפחה שיש לנו בדיוק אותם פרטים עשינו ביטוח לשנה. לו עלה 6000 ולי עלה 3800. יש ברשת המון מחשבוני ביטוח שאפשר לבדוק איתם את ההצעה הכי זולה, וחוץ מזה ישנן חברות של סוכני ביטוח שיכולים לעשות מחירים זולים. העיקר הוא לבדוק היטב, כי זה חיסכון של אלפי שקלים.

• הוסף לסימניות
ביטוח רכב לשנה לנהג חדש כשיש עבר ביטוחי נקי, אמור לעלות בערך 4000 ש"ח. זה תלוי בעוד כמה פרטים (דגם הרכב, גיל הנהג הכי צעיר וכו'), אבל זה בערך הסכום.
בכל אופן, כדאי לעשות בדיקה מעמיקה. יש חברות שמציעות הצעות מופקעות, ואנשים פשוט הולכים על זה כי הם לא בודקים מספיק. לשם הדוגמא, אני וקרוב משפחה שיש לנו בדיוק אותם פרטים עשינו ביטוח לשנה. לו עלה 6000 ולי עלה 3800. יש ברשת המון מחשבוני ביטוח שאפשר לבדוק איתם את ההצעה הכי זולה, וחוץ מזה ישנן חברות של סוכני ביטוח שיכולים לעשות מחירים זולים. העיקר הוא לבדוק היטב, כי זה חיסכון של אלפי שקלים.
אני צריכה גם לכל נהג לא רק לנהג חדש

• הוסף לסימניות
יש לי רכב טיוטה קרולה 2008 דרוש מידה כמה בערך עלות של חובה וצד ג ללא מקיף מעל 5 שנים רישיון אבל רכב מאכשיו לא היה ותק תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה