עזרה עם הגדרה למסך לדים בפרימייר

• הוסף לסימניות
אני צריכה לערוך סרטונים שיתאימו
לפורפורציה של 7.5 מטר רוחב על 2.5 מטר גובה -
מסך לדים. (לא מחולק)
מה אני צריכה להגדיר ?

• הוסף לסימניות
את צריכה שיביאו לך את הגדלים בפיקסלים, או לחילופין שיגידו לך מה הגודל של כל קוביית לד, ואז את מחשבת.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
יכולה לפתוח בפוטושופ מסמך בגודל הנתון.
בשינוי גודל להמיר את המידות לפיקסל.
לשמור את הקובץ הריק
ולייבא לפרימייר
בפרימייר לגרור את הקובץ לחלון הסיקרנ חדש
יפתח לך סיקרן בגודל הרצוי

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם - הסתדרתי...

@פוטושופר תודה על הנכונות והעזרה גם באישי.
@יעל אהבתי את הרעיון - תודה!

• הוסף לסימניות
בד"כ ברוב המקרים מטר לדים = 160 פיקסלים (גם באורך גם ברוחב)
עכשו נשאר לך לחשב כמה פיקסלים יש ב7.5 מטר על 2.5

• הוסף לסימניות
עדיף, לדעתי, לשאול את הטכנאי עצמו, ככה אני עושה תמיד, וכבר גיליתי הבדלים בין המסכים השונים. וכשמדובר במסך מפוצל וכ' אני תמיד שולחת לטכנאי מראש, קובץ פוטושופ שהכנתי עם המסכים מחולקים לצבעים. מתכון בדוק למניעת בעיות.
(אני נרוויסיטית בנושא עקב פעמיים שהתפשלתי בגדול מחוסר תיאום...)

• הוסף לסימניות
תבדקי גם פורמט!!
יש כאלו שרוצים רק mp4 ויש כאלו רק mov ויש---

• הוסף לסימניות
איך מגדירים מפרימייר יצוא לVOB?
זה נקרא הסיומת של DVD?
או שהכי קצר להמיר מפורמט פקטורי וזהו?

• הוסף לסימניות
האם אפשר לקפוץ על הנושא ולשאול
(אין לי נסיון עם מסך לדים).
מה עלי להתאים למענו חוץ מגודל - פיקסלים?
מה כתבה צירי על קובץ פוטושופ מחולק לצבעים, האם זה נצרך רק למסך מפוצל?
תודה מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה