עזרה עם פקודת wp_head

• הוסף לסימניות
שלום חברים,

התקנתי את המערכת q2a

ועשיתי אינטגרציה (ייבוא) של ההידר והפוטר מהתבנית בוורדפרס..

(יש לציין כי למערכת q2a יש עיצוב משלה קובץ css)

להלן הקוד: PHP

הבעיה היא שהתבנית וורדפרס מתערבבת גם בגוף (body)

ונוצר עירבוב של שתי העיצובים (אחד של וורדפרס ואחד של המערכת)

ככה גוף האתר נראה לפני האינטגרציה :

וככה הוא נראה אחרי :

הפונקציה שגורמת לייבוא הHTML של התבנית היא:

PHP:
 <?php wp_head(); ?>
(שורה 48)

וכרגע היא פועלת על כל חלקי הדף (ההידר הבודי והפוטר)

שאלתי, איך אני גורם שהאינטגרציה לא תעבוד גם על הגוף של האתר אלא רק על ההידר והפוטר? (תעבוד על התפריט והלוגו ועל הפוטר אבל לא תתערבב בגוף)

אולי זה משהו עם התגיות שלא סגור טוב ? בכל מקרה ניסיתי לשחק עם זה וזה לא עבד לי..

הינה הכתובת למערכת q2a שלי

תודה מראש לעוזרים

• הוסף לסימניות
קודם כל, אני רוצה לציין לכל מי שקורא את השאלה הזו:
ככה כותבים שאלה בפורום.
פירוט מלא של הבעיה, קישור לקטעי הקוד הרלוונטיים והטמעת תמונות לשם ויזואליזציה של הבעיה.

לעצם העניין, ייתכן ואתה פשוט צריך להטמיע את ה wp_head() ורק אחר כך את קבצי הCSS שלך. בצורה כזו תוכל לדרוס את הגדרות הCSS של וורדפרס בהגדרות החדשות שלך.
כרגע זה נראה שקורה שם בדיוק ההיפך, ווורדפרס דורסת את ההגדרות שלך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Nahum;2214015:
קודם כל, אני רוצה לציין לכל מי שקורא את השאלה הזו:
ככה כותבים שאלה בפורום.
פירוט מלא של הבעיה, קישור לקטעי הקוד הרלוונטיים והטמעת תמונות לשם ויזואליזציה של הבעיה.

לעצם העניין, ייתכן ואתה פשוט צריך להטמיע את ה wp_head() ורק אחר כך את קבצי הCSS שלך. בצורה כזו תוכל לדרוס את הגדרות הCSS של וורדפרס בהגדרות החדשות שלך.
כרגע זה נראה שקורה שם בדיוק ההיפך, ווורדפרס דורסת את ההגדרות שלך.
כמעט בכל הסינונים אז לא רואים את התמונות.

• הוסף לסימניות
תודה על התשובה, אנסה ואעדכן..

• הוסף לסימניות
הבעיה היא התנגשות בין הcss של התבנית לבין זה של מערכת השו"ת.
לא יעזור לשנות את סדר הטעינה של קבצי הcss.

צריך פשוט לכתוב כמה שורות cssכדי לטפל נקודתית בהתנגשויות.

• הוסף לסימניות
צודק, באמת לא עזר לי למרות עשרות ניסיונות..איך אני משלב css בphp? יש איזו פקודה?

• הוסף לסימניות
לגבי סדר הטעינה, אין ספק שהקובץ שנטען אחרון דורס את הראשון - כך שיש חשיבות לסדר הטעינה.

יש מקרים שזה פותר את הבעיה (כמו לדוגמה בהטמעת פלאגין של jquery עם css משלו ואתה רוצה לדרוס אותו בcss שלך) ויש מקרים שלא - במידה ואתה לא מעוניין בדריסה אלא בפתירת התנגשויות (זאת אומרת שאתה רוצה את שתי הcss - שכל אחד ישפיע על אלמנטים אחרים בדף) - כנראה שזה המקרה שלך.

לגבי css בphp:
אתה הרי משתמש בtemplate שהוא html, פשוט תכניס בפנים include לקובץ הcss שלך, ממש כמו בhtml רגיל.

• הוסף לסימניות
ניסתי לעשות include, לא עבד..בכל מקרה מי שיוכל לעשות את זה בשבילי תמורת תשלום כמובן אודה לו מאוד <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה