עזרה עם שיש - דחוף!

• הוסף לסימניות
בבקשה מכל המלומדות כאן בפרוג- איזה סוג שיש בוחרים למדרגות פנים? ניסיתי לקרוא שרשורים ולא ראיתי מספיק מידע. הקבלן טוען שיש 2 סוגים: 1. שיש טורקי, ששם יש יותר מבחר אבל מגיע רק גודל אחד ואז לפודסט לדוגמא יצטרכו לחתוך כמה חלקים ולהדביק ביחד (זה נכון?)
2. שיש ערבי ואז אפשר לבחור גודל אבל יש פחות אפשרויות לבחירה.
ראיתי באניטרנט שיש גם גרניט - זה יותר יקר? שווה את המחיר? הצבעים ממש יפים, אבל אני יודעת שלמטבח גרניט הוא מאאאאד יקר, אז מאמינה שגם למדרגות.
ואם אני בוחרת לדוגמא שיש ערבי, לכל חנות שיש יש אותם סוגי שיש עם אותם שמות? (כמו שבחרתי אבן קיסר וכולם משווקים את אותו דבר) כל מידע יעזור לי, תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
מישהו? משהו?

• הוסף לסימניות
מנסה עוד פעם, אולי עכשיו תגיע הישועה שלי... :)
מה אתם עשיתם במדרגות של הבית? שיש? גרניט פורצלן? איך בחרתם?

• הוסף לסימניות
למדרגות עדיף שיש
ראיתי במקומות שעשו גרניט פורצלן שנשבר

• הוסף לסימניות
אצלי אמור להיות אותו שיש כמו בריצפה אבל זה למעשה עם הרבה יותר גידים והרבה יותר מכוער והיה המון עגמת נפש עד שזה היה עשוי וחתוך ופודסים וכו

יותר מזה אני לא זוכרת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה