עזרה עזרה עם תאומים מתוקים

• הוסף לסימניות
אני מחפשת שמרטפיות מגיל סמינר בתשלום יפה לתאומים זהים מתוקים מדבש בני חצי שנה.:p
בבני ברק איזור ויזניץ- כהנמן.
וכן אשמח לקבל מידע על סמינרים שיש שם מערך מתנדבות על בייביסיטר לאו דווקא בתוך הקהילה, ומספר של מי שאחראית ע"כ.
תעזרו לי דחוף- - -

• הוסף לסימניות
חבל שאת לא גרה בצפת :(הייתי שומרת לך בחינם
אני מאוד אוהבת תינוקות במיוחד תאומים:love:

• הוסף לסימניות
אני מחפשת שמרטפיות מגיל סמינר בתשלום יפה לתאומים זהים מתוקים מדבש בני חצי שנה.:p
בבני ברק איזור ויזניץ- כהנמן.
וכן אשמח לקבל מידע על סמינרים שיש שם מערך מתנדבות על בייביסיטר לאו דווקא בתוך הקהילה, ומספר של מי שאחראית ע"כ.
תעזרו לי דחוף- - -
את יכולה לכתוב לי, אולי אני יכולה לעזור לך

• הוסף לסימניות
וכן אשמח לקבל מידע על סמינרים שיש שם מערך מתנדבות על בייביסיטר לאו דווקא בתוך הקהילה, ומספר של מי שאחראית ע"כ
בגור יש שמרטפיה למשפחות יולדות וכו' - מתנדבות מהסמינר לוקחות את ילדי היולדת לסמינר והילדים משחקים שם תחת השגחתן. העלות סמלית מאד של שקל או שנים בערך לילד. אפשר לצייד את הילדים בארוחת ערב והם אוכלים שם.
האחראית היא הגב' גולדי מינצר, לצערי אין לי את מספרה.

• הוסף לסימניות
פורסם ביתד על גמ"ח שמירה על תאומים ושלישיות (ברשות הרבים)
תחפשי שם את המספר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה