עזרה:עצירות לילדה בת 4

• הוסף לסימניות
היא מתלוננת ובוכה מהבוקר ויש לי הרגשה שהיא עוצרת את עצמה, משום מה היא מפחדת
מה יכול לעזור לה?
תודה לעונים...

• הוסף לסימניות
לשתות הרבה כל מה שהיא אוהבת במיוחד מוצרי חלב. אם היא אוהבת ירקות זה מצוין תעשי לה סלט ואם תצליחי לדחוף בתוכו איזה ירק קצוץ דק- אדרבא. (פטרוזיליה, חסה וכן על הדרך)

עברתי את זה לא מזמן עם הילדה כמעט בת 3 זה סיוט היא שכבה על הרצפה ואמרה שכואבת לה הבטן נתתי לה גבינה וקוטג' וסלט (היא בקושי הסכימה להכניס משו לפה) ובסוף איכשהוא השתחרר...

• הוסף לסימניות
ייתכן שיש לה פצע כלשהו שבגללו היא עוצרת את עצמה. כדאי לתת לה לשתות משהו שמרכך את היציאות (מיץ שזיפים או אבקת משקה שנותנים אם אינני טועה קוראים לאבקה הזו 'פרגלקס) וחוץ מזה למרוח לה משחה שמיועדת לטיפול בטחורים ויש לה תכונה של אילחוש (למשל, רקטוצורין) כך לא יכאב לה ואולי תתן לעצמה להתרוקן. (המשחה מגיעה עם שפורפרת מיוחדת שניתן להחדיר קצת פנימה וכך לסוך גם בפנים - זה מאוד מקל על ילדים שיש להם סדקים בגלל עצירויות קודמות)

• הוסף לסימניות
מחר על הבוקר לפני כל דבר מאכל- תני לה יוגורט על הקיבה הריקה. זה מאוד עוזר!

• הוסף לסימניות
הרופא שלנו מציע: זמן זית. אפשר לדחוף במאכל כלשהו כמות גדולה (זה לא בעיה לדחוף שמן, נכון?:)).
אגב, את צריכה לשלול גם אפשרות של תולעים.

• הוסף לסימניות
כרוב עם שמן זית מיד על הבוקר.

בדוק ומנוסה

• הוסף לסימניות
שמן פאראפין במינון נכון. לא ממכר!

• הוסף לסימניות
תודה לכולם
הכל בא על מקומו בשלום
הילדה סירבה להניס משהו לפה חוץ משוקו, אז השתמשנו בנרות גליצרין ובמקלחת...- הילדה הלכה שמחה ורגועה לגן ב"ה.
זה היה לי דחוף כי פחדתי שאצטרך מחר או ביו"כ לטייל איתה אצל רופא

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;647157:
תודה לכולם
הכל בא על מקומו בשלום
הילדה סירבה להניס משהו לפה חוץ משוקו, אז השתמשנו בנרות גליצרין ובמקלחת...- הילדה הלכה שמחה ורגועה לגן ב"ה.
זה היה לי דחוף כי פחדתי שאצטרך מחר או ביו"כ לטייל איתה אצל רופא
אני מקווה בשבילך ששמחתך אינה מוקדמת
נרות גליצרין יכולות לגרום לעצירות מחודשת במיוחד אם היא נוצרה מסיבה מסויימת
אם מצב העצירות חלילה נמשך עלייך ללכת איתה לכירורג ולוודא שאין זה פיסורה שהרבה סובלים ממנה!
ואם יהיה צורך חלילה בייעוץ בעניין... אני כאן;)

• הוסף לסימניות
עגבניות מרוסקות בבלנדר, על קיבה ריקה.

• הוסף לסימניות
סילן (דבש תמרים)אפשר לערב בשתיה, או תמרים.

• הוסף לסימניות
עצירות

יש תכשיר טבעי לעצירות אפילו למצבים קשים,שנקרה יובלקס צריך לשאול אם זה מתאים לילדים ואיזי מינון לקחת ,עם 100% הצלחה,מניסיון,מצטרפת לעונה הקודמת שלא כדאי להתחיל עם נרות לילדים בהצלחה

• הוסף לסימניות
נרות יכול להיות פתרון למצב חרום.
מעכשיו, חשוב להקפיד על תזונה נכונה, עשירה בכל הדברים שהציעו לך כאן, והרבה הרבה שתיה.
פגלקס, אבקה להכנת משקה, יעילה מאד מאד ומותרת לילדים מגיל שנתיים. עברנו הרבה עם הבן שלי בנושא הזה, ואני יכולה להמליץ בחום.

• הוסף לסימניות
מחזקת את עניין של שזיפים.
להשרות שזיפים יבשים במים חמים, ולשתות את המים אח'כ. זה מהמם כמה שזה עוזר.

מסכנה הילדה!!!באסה! :(

• הוסף לסימניות
הילדה ב"ה כבר לא מסכנה:)
זה היה אצלה מקרה ח"פ ב"ה כי השבוע היא אכלה מאד גרוע- הרבה פחממות בלי ירקות ולא שתתה הרבה.
השתמשנו בנרות כי לא היה בררה, היא היתה עסוקה בכאב ולא הסכימה להכניס כלום לפה.
היא שתתה היום הרבה וידעה להגיד שזה כדי שלא יהיה לה שוב קשה כמו בבוקר, ובאמת בהמשך היום הכל חזר לקדמותו. ב"ה!!!

הקושי של הורה לראות את ילדו סובל הוא קושי עצום - אולי זה תזכורת עבורינו לכוון יותר בברכת אשר יצר!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י perachd7;647427:
יש תכשיר טבעי לעצירות אפילו למצבים קשים,שנקרה יובלקס צריך לשאול אם זה מתאים לילדים ואיזי מינון לקחת ,עם 100% הצלחה,מניסיון,מצטרפת לעונה הקודמת שלא כדאי להתחיל עם נרות לילדים בהצלחה

נכון מאוד
השם הוא יובסלקס אן ג'י- שמעתי שמשרד הבריאות כבר לא מאשר את זה, ואין זאת כבר בחנויות טבע
אלא עם מרשם רופא, זה נכון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה