עזרה- קובץ MTS פגום

• הוסף לסימניות
הסרטתי קטעים במצמת סוני בסיומת MTS כשהורדתי אותם למחשב גיליתי שהקבצים פגומים.
ניסיתי להתקין כל מיני קודאקים וניסית אפילו להמיר את הקובץ לקובץ אחר, גורנישט.
יש לציין שכל קובץ הוא במשקל מלא. לא רואים בהגדרות הקובץ פרטים על דקות ההסרטה
מישהו יכול לעזור? אשמח מאד:confused::confused:

• הוסף לסימניות
אם יש לך קטע קצר להעלות, אולי יהיה אפשרות לבדוק באיזו בעיה מדובר, אולי פשוט זה צולם על FULL-HD וזה מצריך תוכנות מתקדמות לפתיחה או להמרה.

• הוסף לסימניות
אותה תקלה

מצורף קובץ עם תקלה זהה
(אין לי מושג מה מכיל) אך עוד 5 כמוהו לא נפתחים לי.
באחד מהם משוחחת אשה שנפטרה וחשוב לי להציל את הקובץ
יש עיצה???

העליתי את הקובץ בסיומת MOV כדי שיוכל לעלות לפרוג
אך הקובץ המקורי בסיומת MTS ויש לשנותו למקור.

קבצים מצורפים

• 00005.Mov
    2.5 MB · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
מוזר..

תנסה להחזיר את הקבצים למצלמה ותעשה שם רענון בתפריט..
זה קרה לי פעם כאשר עשיתי 'גזור' והמצלמה כבתה באמצע..
ומאז אני תמיד עושה העתק...

• הוסף לסימניות
אם כרטיס הזיכרון בו צולם הקובץ לא פורמט, יתכן ואפשר להציל את הקובץ.
להכניס את הכרטיס למצלמה ולהיכנס לתצוגת הקליפים, לסמן את הקובץ ולעשות תיקון(repair)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה