עזרה קטנה בקופי - דחוף :(

• הוסף לסימניות
הרעיון הוא שיש את העיניין הזה, שאם חסר איזשהו דגם במלאי או מידה מסויימת, אז הם מביאים את המוצר ללקוח למחרת או אפילו באותו יום , כי יש להם גישה יום יומית למחסן של היבואן.

איך אני מסגננת את זה שישמע טוב? זה חייב לרדת אוטוטו להדפסה, והקופירייטרית שלי לא עונה מאתמול בלילה.. :(

(התמונה זה לבקשת הלקוחות, הם נעולים על זה..)

קבצים מצורפים

• עוצמת הפרסום_9.9.12-02.jpg
    KB 212.1 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
שירות
זוהי אספקה יומיומית ממחסני היבואן
המשפט שכתבת איננו נכון מבחינה לשונית
הצלחות

• הוסף לסימניות
"שירות - זוהי"
או "שירות - זהו.."?

ז"א שירות זה זכר או נקבה?

• הוסף לסימניות
אני חושבת ששירות זהו זכר
אבל אל תסמכי עלי

(אומרים שירות טוב
ולא שירות טובה....

• הוסף לסימניות
משימה קשה מבקש הלקוח שלך....אני לא רואה איך זה עשוי למשוך קליינטורה. מה הרבותא בכך? כמה אנשים בכלל נתקלו בסיטואציה הזו שהדגש הזה ימשוך אותם דווקא לשם?

כנראה הלקוח בא מרקע אירופאי והוא מנסה להכניס ערכים שלדעתו אין כ"כ בשוק הישראלי, זה יהיה מאד נחמד אחרי שהלקוח יבוא לחנות וייתקל, אולי, בסיטואצייה מעצבנת ויקבל יחס ושרות מתחשב, זה אכן יתן לו חשק לחזור לחנות שוב ללא קשר לטיב ואופי הסחורה (כלומר, יש כאן ערך מוסף מלבד החליפות היחודיות והאיכותיות שלא ימצא בשום מקום אחר). אבל מלכתחילה, מה מעניין את הלקוח שאם יהיה בחנות שלך חוסר במלאי שתשיג לו?! האם הוא לא מעדיף פשוט לשמוע שיש לך חנות ענקית עם מלאי ענק של דוגמאות ומידות או לחילופין ללכת ישר לחנות כזו?!
קיצור, במקרה ואין לך את המוצר הוא אכן ישמח לשמוע שתהפוך עולמות בשבילו אבל שזה מה שימשוך אותו מלכתחילה?! תמהני!!
(כנ"ל לגבי הסלוגן הקודם של פירוק סטים - משמעו: אם לא תמצא סט הולם במלאי הדל של הבוטיק שלנו נסכים לפתוח לך סטים. ככה? יפה מאד מצידכם! ב'מת תודה לכם אבל לא תודה)

זו דעתי הדלה..אולי תשתפי את הלקוח העקשן...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חילו;855520:
משימה קשה מבקש הלקוח שלך....אני לא רואה איך זה עשוי למשוך קליינטורה. מה הרבותא בכך? כמה אנשים בכלל נתקלו בסיטואציה הזו שהדגש הזה ימשוך אותם דווקא לשם?

אני מבין שהלקוח בא מרקע אירופאי והוא מנסה להכניס ערכים שלדעתו אין כ"כ בשוק הישראלי וזה נחמד אחרי שהלקוח יבוא לחנות וייתקל בסיטואצייה מעצבנת ויקבל יחס ושרות מתחשב זה יתן לו חשק לחזור שוב ללא קשר לטיב ואופי הסחורה אבל מלכתחילה מה מעניין את הלקוח שאם יהיה בחנות שלך חוסר במלאי שתשיג לו?! האם הוא לא מעדיף פשוט לשמוע שיש לך חנות ענקית עם מלאי ענק של דוגמאות ומידות או לחילופין ללכת ישר לחנות כזו?! כלומר, במקרה ואין לך את המוצר הוא אכן ישמח לשמוע שתהפוך עולמות בשבילו אבל שזה מה שימשוך אותו מלכתחילה?! תמהני!!
(כנ"ל לגבי הסלוגן הקודם של פירוק סטים - משמעו: אם לא תמצא סט הולם במלאי הדל של הבוטיק שלנו נסכים לפתוח לך סטים. ככה? יפה מאד מצידכם! ב'מת תודה לכם אבל לא תודה)

זו דעתי הדלה..אולי תשתפי את הלקוח העקשן...

נקודה נכונה עניין המחסן,

אך ההשוואה לפרסומת השניה לא מדויקת, פירוק סטים קורה כאשר יש הבדל במידות בין מכנס לחליפה וכד' ואז או שצריך לקחת מידה גדולה ולהצר, מידה קטנה ולהרחיב - כאשר בפשטות הכי טוב היה לקחת מידות נפרדות בכל חלק - זה שירות מיוחד שלא כל בית עסק נותן.

אגב שרית עוד לא אמרתי לך,
הגריד של הפרסום - מקסים בעיני - כ"כ מעביר את אווירת הפרסום ונראה מעולה בפרסומונים - מעולה!!

• הוסף לסימניות
ההיתי משתמשת במילה ספיישל,
מחסני דלתות היבואן נפתחים לקראתך

• הוסף לסימניות
ושרית, המודעות כמובן מדהימות
עוצרות נשימה..
מקצועיות.
נקיות,
מעוצבות היטב,
אהבתי מהרגע הראשון!

• הוסף לסימניות
אם עדיין אקטואלי - -
הענין של המחסן לא מענין אפאחד. מענין כל קונה שהחליפה תגיע ותו לא. לא משנה אם זה מהמחסן, מסניף אחר, מהמדף או מהאניה.
לכן לדעתי הקופי אמור להיות קשור להתחייבות ולא למחסן...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ruchama135;855646:
אם עדיין אקטואלי - -
הענין של המחסן לא מענין אפאחד. מענין כל קונה שהחליפה תגיע ותו לא. לא משנה אם זה מהמחסן, מסניף אחר, מהמדף או מהאניה.
לכן לדעתי הקופי אמור להיות קשור להתחייבות ולא למחסן...
בדיוק!!!
נסי/ה לדבר בגוף נוכח ללקוח ועל הרווח שיוצא לו מכך

• הוסף לסימניות
שירות הוא גם-
הגישה שלנו למחסני היבואן, כדי לשלוף בדיוק את מה שאתה צריך.

• הוסף לסימניות
שירות
זה להיות גם חנות וגם מחסן

ואחר כך הסבר מפורט באותיות קטנות.

אהממ בעצם אני לא מתחבר למילה שירות כל כך בהקשר הזה, שירות נשמע לי יותר קשור לשירות לקוחות במקום, או החזרה של מוצרים. הגישה למחסן לא נובעת משירות יותר טוב, אלא מקשרים אצל היצרן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה