כללי עזרה קטנה בתמונה JPEG

• הוסף לסימניות
שלום, מזמן לא נכנסתי לכאן, וגם לא ביקשתי עזרה. אולי מישהוא יוכל לעזור?
אני עובד עכשיו על קורל 13. ואני צריך לשים את התמונה המצורפת כמסגרת לתמונות. איך אני "משקף" את המרכז, כדי שהתמונה תופיע מתחת? נראה לי שזוהי פעולה פשוטה למקצוענים כאן. אשמת לקבל כתגובה, קובץ קורל מוכן (בגירסה 13 או פחות...). הידיעות שלי בגרפיקה דלות.

קבצים מצורפים

• josh_frames_061.jpg
    KB 893.6 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
למה אתה חושב שזו פעולה פשוטה?
אתה צריך להכניס את התמונה בתוכנה לעריכת תמונות (פוטושופ, פוטופיינט) ולמחוק את החלק הפנימי.

• הוסף לסימניות
ולשמור בסיומת psd. או png. כדי שתייבא לקורל זה יגיע שקוף ולא עם רקע לבן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;812247:
למה אתה חושב שזו פעולה פשוטה?
אתה צריך להכניס את התמונה בתוכנה לעריכת תמונות (פוטושופ, פוטופיינט) ולמחוק את החלק הפנימי.

אפשר להעביר שיטת שילוב...

• הוסף לסימניות
בקורל יש איזשהו כתור המסתיר צבע מסוים לפי בחירה ו"משקף" אותו.
אם זה עדיין רלוונטי אבדוק מה שמו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;812335:
בקורל יש איזשהו כתור המסתיר צבע מסוים לפי בחירה ו"משקף" אותו.
אם זה עדיין רלוונטי אבדוק מה שמו.
תציינו לטובת כולנו ונודה לכם מאד!

• הוסף לסימניות
אם הבנתי נכון אתה מעונין שהצל יישאר וייפול על התמונה במקום על רקע לבן, נכון?
אז הנה הדרכה, זו הצורה שבה אני הייתי עושה את זה,
אולי יש למישהו משהו קצר יותר:

תכניס את התמונה לפוטושופ,
לחיצה כפולה על השכבה כדי לפתוח אותה מהנעילה,
שנה את שיטת השילוב ל'מולטיפליי' במקום 'נורמל',
בחר בקלות את השטח הפנימי בעזרת מטה הקסם (תוכל להבהיר זמנית את כל התמונה כדי לתפוס ביתר קלות את האזור הלבן והכהה גם יחד, כי הוא יובהר וייבחר יחד עם הלבן אבל לא יחד עם הפרחים וכו')
צור שכבה חדשה מתחת לשכבה הקיימת, והכנס לתוך אזור הבחירה בשכבה החדשה את התמונה הרצויה.
בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
תודה!
עד כאן עשיתי. הייתי יותר שמח, עם ייצוא לקורל (X13) כדי לעבוד שם על המסגרת, עם האמצע השקוף. איך אני עושה את זה?

נכתב ע"י pr;812375:
צור שכבה חדשה מתחת לשכבה הקיימת, והכנס לתוך אזור הבחירה בשכבה החדשה את התמונה הרצויה.
בהצלחה!!!

בכל אופן, איך אני מבצע את האמור כאן, בציטוט?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י CCגרפיקה ועימוד;812369:
תציינו לטובת כולנו ונודה לכם מאד!

זאת התמונה שנערכה בקורל.

לפי גובה המספרים בתיבה 'יעלם' הלבן אותו בחרתי עם כלי הדוגם שבתיבה.

התמונה השנייה היא ע"י הכנסת המספר 100 בתיבה

קבצים מצורפים

• קורל.jpg
    KB 749.5 · צפיות: 13
  • ללא שם-2.jpg
    KB 69.9 · צפיות: 13
  • Graphic1.jpg
    KB 718.9 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
אני שמחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;812412:
התמונה השנייה היא ע"י הכנסת המספר 100 בתיבה

במקום להעלות את הערך המספרי, דגמתי עוד ועוד. שלש דגימות, והקורל הבין מה אני רוצה. שוב תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אישאשכולות;812425:
במקום להעלות את הערך המספרי, דגמתי עוד ועוד. שלש דגימות, והקורל הבין מה אני רוצה. שוב תודה!

תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה