כללי עזרה קטנה - פוטשופ לאילוסטרייטר

• הוסף לסימניות
עשיתי עבודה בפוטושופ
הבית דפוס מבקש אותה פתוח באילוסטרייטור, איך להעביר אותה?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
פותחים קובץ אילוס בגודל המתאים
בוחרים בפקודת PLACE בתפריט הראשון (FILE)
בוחרים את קובץ הפוטושופ ומאשרים.

אבל סתם שאלה, למה להעביר לבית דפוס קבצים פתוחים?????

• הוסף לסימניות
שאלה מצויינת... למה הבית דפוס מבקש את זה פתוח באילוס?

ובפרט שהקובץ נוצר בפוטושופ? מה יועיל להכניס את הגרפיקה מפוטושופ לתוך קובץ אילוס'???

יש פה איזה סוג של אי הבנה... או שהדפוס לא הבין אותך, או שאת לא הבנת את הדפוס, או שהדפוס לא הבין את עצמו...

• הוסף לסימניות
הדפוס הוא בטורקיה, והם עובדים רק על אליוס' או פרינהנד, הם לא רוצים לכל תיקון קטן הנדרש להדפסה (זה אריזת מוצר) להריץ קבצים לכל כיוון. הבעיה שלא אמרו לי את זה מראש,
אם אני עושה PLACE באליוס' מה אפשרויות העריכה שלהם? או לדעתם להתעלם מהענין?

• הוסף לסימניות
אין להם שום אפשרות עריכה. פוטושופ באילוס' כמוהו כ-PDF.
מה עם TIF? (אפשר עם שכבות).

• הוסף לסימניות
למה לא? בטח שיש אפשרויות עריכה.
לגבי טקסטים - אם זה פונט בעברית שיש לו זכויות, הרי אין לך אפשרות להעביר לדפוס את הפונט, ולכן כל הטקסטים יעברו קונוורט ויהיו בלתי ניתנים לעריכה.
שאר השכבות של פוטושופ ישמרו, והקובץ יוכל לעבור עריכה ולהפתח על כל שכבותיו בפוטושופ, דרך האילוס.
כמו כן יש אפשרות לייבא את השכבות של פוטושופ עצמן ע"י שעושים PLACE בלי LINK

• הוסף לסימניות
כן? ומה קורה ב-PDF?
והטקסטים לא יעברו קונוורט אלא רינדור.

• הוסף לסימניות
את כל שכבות המלל הפכתי לשכבה רגילה בפוטו', יבאתי לאילוס' דרך place, אבל משום מה הוא מודיע לי שאין לו די זיכרון לעשות embed
אני צריכה לשנות משהו בהקצאת הזכרון של התוכנה?
אני הולכת לבדוק עכשיו את האפשרות של tif

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RCpro;283860:
כן? ומה קורה ב-PDF?
והטקסטים לא יעברו קונוורט אלא רינדור.

אם הטקסט בפוטושופ הוא טקסט חי שעדיין לא עבר רינדור בפ"ש -
ייבוא לאילוס לא יגרור רינדור אלא קונוורט וקטורי. נסה ותראה.

• הוסף לסימניות
מנסיון שלי עם טורקיה, איטליה וסין:
הם פשוט רוצים קובץ ויקטורי. פעם ביקשו רק פריהנד והיום מבקשים רק אילוס' (עדיין יש טורקים מטומטמים שעובדים על פריהנד).
ועוד משהו: תדגישי ללקוח שאין לך אחריות על הקבצים מהרגע שהם יצאו מתחת לשליטתך.

גיטי

• הוסף לסימניות
ואכן ראיתי שגם פי די אף נפתח מצוין באילוס' בשכבות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה