מידע שימושי עזרה- קילופים בראש של התינוק

• הוסף לסימניות
אצלי היה לכל הילדים, וניסיתי עצות מעצות שונות בילדיי הראשונים, עד שהשלמתי עם זה בקטנים יותר. בד"כ עם הורדת הקילופים היו יורדים גם השערות והיו קרחות באזורים של הקילופים, בקיצור היה לא נעים בכלל.
בילד האחרון ראתה אותו שכנה ואמרה לי את חייבת לנסות משהו שיעזור פלאים בלי לקלף ובלי כלום.
ניסיתי למרות שהייתי די מיואשת, ולא יאומן פשוט עבר אחרי כמה ימים בלי שום נגיעה בקרקפת.
מרחתי על המקום של הקילופים קרם גוף לתינוק של כיף, הורוד.
ופשוט הכל נעלם כלא היה!!
ממליצה לנסות, זה המוצר.
לא יקר וסופר יעיל.
וגם עם ריח ממש נעים בניגוד לכל מיני שמנים דוחים.

צפה בקובץ המצורף 312316
תגידי אם יש לי קרם גוף כזה זה טוב?
ואיך בדיוק לעשות אני ממש רוצה שלא יחזור בכלל הקילופים
תודה
1633954775350.jpeg

• הוסף לסימניות
קודם כל בשביל למנוע את זה להבא לא לחפוף לתינוקות את הראש עם סבון גוף כגון: קמיל בלו או ג'ונסון
בגיל קטן לא לחפוף עם כלום המים עם הסבון גוף מספיקים בשביל התינוק
מנסיון בילד האחרון שלי לא חפפתי את הראש עם הסבון עד שגדל (והוא נולד עם שיער כמו ילד בן שנה) ולא היה לו בכלל קילופים ולקודמים כן היה תנסו ותראו
בהצלחה
איזה סבון גוף הכוונה
וכמובן שמיועד לתינוקות

• הוסף לסימניות
בלת"ק

לי רופאת עור אמרה לחפוף כל יום בשמפו של מוסטלה. הוא מיוחד לתינוקות מגיל לידה, ומיועד נגד קשקשים.
לאלו הקיימים רופא נתן לי משחה בשם ציקלודרם שעובדת מצוין.
השמפו מונע היטב. אני מקפידה לחפוף מדי יום והראש שלו נקי לחלוטין!
כמו כן ראיתי גם תכשיר מיוחד נגד קשקשים בבית המרקחת, אבל את זה לא ניסיתי.

• הוסף לסימניות
אגב אני רוצה להעיר את תשומת הלב....
לקרובת מישפחה שלי היה כל מיני קילופים בעור(ילדה בת שנתיים) ואמא שלה בדקה לה כינים ומצאו לה המון!!
פשוט הכינים עשו לה קילופיים
כמובן שישר התחלנו טיפול

• הוסף לסימניות
אבא שלי עד היום מתאר לי, אייך ישב על הספה וקילף, וקילף....(לי)

• הוסף לסימניות
קודם כל בשביל למנוע את זה להבא לא לחפוף לתינוקות את הראש עם סבון גוף כגון: קמיל בלו או ג'ונסון
בגיל קטן לא לחפוף עם כלום המים עם הסבון גוף מספיקים בשביל התינוק
מנסיון בילד האחרון שלי לא חפפתי את הראש עם הסבון עד שגדל (והוא נולד עם שיער כמו ילד בן שנה) ולא היה לו בכלל קילופים ולקודמים כן היה תנסו ותראו
בהצלחה
@30313
א כל- לאיזה סבון גוף הכוונה?
ב כל- מים מעורבבים בסבון קמיל בלו שאני לא חופפת ישירות תסבון על הראש אלא מים מעורבבים עם הסבון ואז מה שיוצא זה קצת קצף על הראש! זה גם לא טוב
תסבירי טיפה יותר תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה