עזרה-קיצור הודעת פתיחה

• פותח הנושא MV25
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אם יש מישהוא שהבקשה שלי לא תהווה עבורו טרחה גדולה זה יהיה לי לעזרה גדולה

הקלטנו באולפן את הפתיח למזכירה שילמנו 120 ש"ח ולבסוף זה מידי ארוך לנו.

כשמתקשרים אלי צריך לשמוע את הודעת הפתיחה המצורפת
צריך ליצור מצב שקובץ 1 וקובץ 2 יהיו ברצף אחד
ושלא יתפוס יותר מ 30 שניות כי זה הזמן שיש לי בהקלטה של המזכירה האלקטרונית

בקובץ 1 ניתן למחוק את המילה "אנא" שמופיעה בפעם השנייה ואת המילה "בלבד" שאחרי לענייני הבית.

בקובץ 2 ניתן למחוק את המילה "דפוס" שבתחילת הקובץ
את ה"בדיוק" של ימי שישי
ואת המילים "ערבי חג"

קבצים מצורפים

• 1.mp3
    KB 277.3 · צפיות: 22
  • 2.mp3
    KB 425.8 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
אם זה עוזר...ניסיתי לצמצם כמה שיותר ועדיין לא הצלחתי להגיע ל30 שניות..
מצ"ב הקובץ!!

קבצים מצורפים

• 3.mp3
    KB 593.5 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
בימינו כל נגן ביתי יכול להפוך לאולפן לסוג מטרות כאלו, הכי טוב להקליט מחדש בצורה ברורה ללא קטיעות וקפיצות שהתיקון יעשה, ואז תעלה את זה לפה ויוסיפו לך סאונד רקע אם תרצה..

• הוסף לסימניות
קודם כל עזרת לי מאד! וזה שוה לי לבינתיים

ובזכותך בגלל שמיהרתי לשמוע את זה ולא התחשבתי בזה שיש לי כאן לקוחות זימן לי ה' שיהיה כאן נוכח בעל אולפן פרטי קטן שעובד איתי הרבה והתנדב להקליט לי מחדש!

בזכותך מרחב !

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה