התייעצות עזרה קריטית לגבי עבודות שירות

• הוסף לסימניות
הוראה שערורייתית של אחראית מקומית מטעם הממונה הארצי על עבודות שירות
אחרי שבימ"ש שלום גזר על בן 19 עבודות שירות והורה לקצין המבחן שנכח בדיון,
לבחון היטב ולהורות על דרכי פעולה זהירים כי מדובר בסיפור רגיש של צעיר על גבול הנער שמגיע מבית הרוס וכו',
החליטה בהחלטה מקוממת ודורסנית אחראית מטעם הממונה הארצי לעבודות לתועלת הציבור וכו',
שהצעיר ינכש עשבים וינקה גינות, דווקא בשכונת מגוריו,
כי תושבי השכונה הם אלו שסבלו מאלימות קבועה בפרט הנערים הצעירים, וכן מס' כלי רכב שהושחתו באזור על ידו וידי חבריו,
ויש משקל שיראו שהצעיר נושא באחריות למעשיו ומשלם מחיר..

אין עם מי לדבר!
בינתיים הנער הודיע שיצפצף על ההוראה ובכלל כי קרא באיזה מקום שכל מי שמקבל עבודות שירות מזלזל בזה וזה בעצם בדיחה.
איך אפשר לפעול בעניין?
הם ביררו, וערעור לא שייך כי זו לא החלטה של ביהמ"ש אלא של פקידה.

*השחקן הראשי הינו של בנה של חברה אומללה ואם יחידנית.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בלי להכיר את עומק הסיפור, הכותרת אינה ממין הטענה.
מי היה רוצה חלילה לראות הילד שלו הופך לשד משחת שהופך לאימת השכונה, מאיים על תושביה ועל רכושם?
לגבות אותו בשלב הזה (במיוחד שהוא כבר הביע זלזול בעונש שקיבל) יכול להיות הצעד האחרון שידחוף אותו למעבר פי התהום.
'ידי נשים רחמניות בישלו ילדיהן'....

• הוסף לסימניות
מי שיכול לעזור אלו ארגוני זכויות אדם וארגונים העוסקים בנוער בסיכון.
מתסבר שישנם גם חכי"ם שיוכלו לסייע.

• הוסף לסימניות
מי היה רוצה חלילה לראות הילד שלו הופך לשד משחת שהופך לאימת השכונה, מאיים על תושביה ועל רכושם?
לגבות אותו בשלב הזה (במיוחד שהוא כבר הביע זלזול בעונש שקיבל) יכול להיות הצעד האחרון שידחוף אותו למעבר פי התהום.
מסכימה עם כל מילה!!

• הוסף לסימניות
שום אימא. נקודה.
אני לא מצדיקה שום אלימות מישום סוג
אבל העונש שקיבל הוא בגדר התעללות.
וגם לא יעזור.
ילדים לא נולדו מושחתים או אלימים, סתם ילד לא מתנהג כך.
הוא צריך עזרה.

• הוסף לסימניות
שום אימא. נקודה.
אני לא מצדיקה שום אלימות מישום סוג
אבל העונש שקיבל הוא בגדר התעללות.
וגם לא יעזור.
ילדים לא נולדו מושחתים או אלימים, סתם ילד לא מתנהג כך.
הוא צריך עזרה.
גם אני חושבת בוודאות שהוא לא נולד מושחת והוא צריך עזרה, ובגלל המחמאות שחלקו לי כאן באשכול אני לא מתכוונת להמשיך לדון בנושא.
מאד ממליצה על מאמריו של חיים ולדר בנושא הזה, הוא כתב על זה הרבה ובחכמה.
(עכשיו כל המצדדים בצד X של המפה הפוליטית יסתערו עלי רק כי אמרתי 'חיים ולדר'. נו שוין.)

• הוסף לסימניות
במקרה הזה זה גם עונש להורים, לאחים ולאחיות, כשכל השכנים וחבריהם צופים במעמד.
ועלול לסגור בפני הילד את ההזדמנות לשנות מעשיו. זו טענה מכריעה.
שיגישו ערעור בבית הדין

• הוסף לסימניות
גם אני חושבת בוודאות שהוא לא נולד מושחת והוא צריך עזרה, ובגלל המחמאות שחלקו לי כאן באשכול אני לא מתכוונת להמשיך לדון בנושא.
מאד ממליצה על מאמריו של חיים ולדר בנושא הזה, הוא כתב על זה הרבה ובחכמה.
(עכשיו כל המצדדים בצד X של המפה הפוליטית יסתערו עלי רק כי אמרתי 'חיים ולדר'. נו שוין.)
ואני חושב שחיים וולדר היה האחרון שימליץ לכתוב כפי שכתבתם.
כמה רוע צריך בשביל זה?

ילד שקיבל עונש שהורס אותו ומוריד לו את הכבוד העצמי (גם אם המדומה) לאדמה,
ועוד בשכונה האישית שלו שעל פניו ימשיך לחיות שם או לפחות לבקר שם מדי פעם את המשפחה.
ולצדד בכך בניגוד לאנושיות וגם לחלק מגורמי המקצוע בתיק
ואחרת האמא ממש בבחינת 'ידי נשות רחמניות שבישלו'.
מה נסגר?????

• הוסף לסימניות
אני כבר שמעתי סיפורים דומים אין מה לעשות אבל בסיפור הזה בגלל שהא מגיע מבית הרוס אפשר לנסות לדבר עם הרווחה שבוע טוב לכולם

• הוסף לסימניות
רעיון אדיר!
פצצה!
מי הגאון שעלה על השיטה...
אני רק מדמיין את הילד עומד יום אחד עם בקבוק זכוכית שבור
ושנייה לפני שהוא מכניס פיצוץ לראשו של מאן דהוא
הוא נזכר בשעות האלו שהוא מנכש אי אלו עשבים שוטים
ודמעות עולות בעיניו
הוא מתמלא לפתע ברוך וזכות
באותו רגע הוא מניח את הבקבוק ומבטיח לעצמו
שיותר הוא לא נוגע בזבוב
ורץ לבית הכנסת לומר סליחות
בהתלהבות וחמימות ויזניצאית

ממש א גאויינישקייט

(בקיצור, אני לא מבין למה בנוסף על העונש, גם צריך להשפיל?!)

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה