- הוסף לסימניות
אני מביאה במשלוח מנות להורים מ2 הצדדים בקבוק יין עם תווית שהכנתי לבד עם התמונות לילדים (קרדיט לניק hilav שממנה קיבלתי השראה...)
במדבקה האחורית איפה שכתוב את כל הפרטים הטכנים, הכשר, רכיבים וכו'...
כתוב כך:
מכיל ביסולפיט בהתאם לתקן שמירת רעננות וטיב המוצר. ערך קלורי ל-100 מ"ל: אנרגיה (קלוריות) 78 קק"ל. בקבוק חדש.
השאלה שלי, מה אני יכולה לכתוב במקום? ז"א משו על הילדים?
לדוג' איפה שהיה כתוב מיוצר ע"י יקבי כרמל, כתבתי מיוצר ע"י יקבי דהן (שם המשפחה) ואת הכתובת שלנו.... או גם איפה שכתוב אופי היין: מלא מרוכז ועשיר כתבתי משובח ומתוק במיוחד, איפה שכתוב הגשה: מקורר קלות, כתבתי הגשה: באהבה רבה... וכן על זה הדרך...
אז איך אפשר לשכתב גם את השורות הנ"ל שיהיו באותו סגנון?
אה, וגם כתבתי במקום "חייב בפיקדון 30 אג'" - "חייב בפיקדון הון תועפות" זה נראה לכם מתאים? או שיש לכם רעיון יותר טוב?
תודה רבה מראש לכל המייעצים....
במדבקה האחורית איפה שכתוב את כל הפרטים הטכנים, הכשר, רכיבים וכו'...
כתוב כך:
מכיל ביסולפיט בהתאם לתקן שמירת רעננות וטיב המוצר. ערך קלורי ל-100 מ"ל: אנרגיה (קלוריות) 78 קק"ל. בקבוק חדש.
השאלה שלי, מה אני יכולה לכתוב במקום? ז"א משו על הילדים?
לדוג' איפה שהיה כתוב מיוצר ע"י יקבי כרמל, כתבתי מיוצר ע"י יקבי דהן (שם המשפחה) ואת הכתובת שלנו.... או גם איפה שכתוב אופי היין: מלא מרוכז ועשיר כתבתי משובח ומתוק במיוחד, איפה שכתוב הגשה: מקורר קלות, כתבתי הגשה: באהבה רבה... וכן על זה הדרך...
אז איך אפשר לשכתב גם את השורות הנ"ל שיהיו באותו סגנון?
אה, וגם כתבתי במקום "חייב בפיקדון 30 אג'" - "חייב בפיקדון הון תועפות" זה נראה לכם מתאים? או שיש לכם רעיון יותר טוב?
תודה רבה מראש לכל המייעצים....
הנושאים החמים