עזרה: תמחור צריבת דיסק

• הוסף לסימניות
כמה מקובל לקחת על צריבת דיסק / העתקה לדיסק און קי
או דוגמא רלוונטית לכרגע: לקוח הביא כעשרה דיסקים - כמות של חומר על מנת לצרוב הכל על DVD אחד. העבודה כוללת: פתיחת כל דיסק/אצבע זכרון, בדיקה מוירוסים והעתקה למחשב. ואח"כ צריבה אחת של הכל.
איך מחשבים את זה??

ועוד שאלה: לאיזה פורום שאלה זו שייכת???

• הוסף לסימניות
אני עשיתי מזה כעין גמ"ח,
לא שווה ל'התלכלך' לבקש איזה תשלומון קטן על כל העברה, אני עושה את זה בשעות אחה"צ תוך כדי עבודות הבית ועם הילדים, במחיר 2 ש"ח לדיסק. (אם אין לו וירוסים, מי שהמחשב שלי מצפצץ שיחפש את החברים שלו...) כך גם אני מעבירה את התמונות מהמצלמה לדיסקים, לטובת כל אלו שאין להם מחשב בבית.

• הוסף לסימניות
5 שח עבור העתקת כל דיסק/אונקי
+ 10 ש"ח לצרוב הכל על DVD
ולפעמים גם זה לא משתלם...

• הוסף לסימניות
יש אפשרות בהגדרות של הצריבה של nero לומר לו לצרוב את אותו חומר 10 פעמים...
אני הייתי לוקחת לו לפחות 10 שקל על כל דיסק! זה המון זמן.......

• הוסף לסימניות
אני לוקחת 8 ש"ח על כל צריבת דיסק / אונקי וכדו' להוריד על דיוידי אני לא עושה אז לא יודעת להגיד מחיר... אבל תעשה חשבון בערך.
לפעמים גם זה לא משתלם....

• הוסף לסימניות
יש"כ לכל המגיבים.
אני עשיתי מזה כעין גמ"ח,
לא שווה ל'התלכלך' לבקש איזה תשלומון קטן על כל העברה, אני עושה את זה בשעות אחה"צ תוך כדי עבודות הבית ועם הילדים, במחיר 2 ש"ח לדיסק. (אם אין לו וירוסים, מי שהמחשב שלי מצפצץ שיחפש את החברים שלו...) כך גם אני מעבירה את התמונות מהמצלמה לדיסקים, לטובת כל אלו שאין להם מחשב בבית.
הרעיון של גמ"ח מיושם לעיתים. לא במקרה הנוכחי.

ובחשבון העלות:
5 שח עבור העתקת כל דיסק/אונקי
+ 10 ש"ח לצרוב הכל על DVD
ולפעמים גם זה לא משתלם...
יוצא שבאמת העתקת כל החומר: 12 דיסקים + צריבה על DVD:
סה"כ 140 ש"ח.

לסכום הזה אני הגעתי. (א.. כמעט. כי את הצריבה על הDVD חישבתי ב-5 ש"ח.)

תגידו: הגיוני?? הלקוח לא יפול מהכסא כשישמע את המחיר??
(מבחינת זמן ועצבים - שווה את זה, ועוד איך....;))

• הוסף לסימניות
עדיף שהלקוח יפול מהכסא, ואתה לא תיפול מדעתך...
לפעמים שאני מתמחרת על גרפיקה נמוך, אני מנחמת את עצמי שלפחות היה לי סיפוק, אבל בדברים הטכניים אפילו לסיפוק אנחנו לא זוכים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלכי;682024:
יש אפשרות בהגדרות של הצריבה של nero לומר לו לצרוב את אותו חומר 10 פעמים...
אני הייתי לוקחת לו לפחות 10 שקל על כל דיסק! זה המון זמן.......

אולי לא הובנתי - הצריבה היא אחת, מעשרה מקורות.....

• הוסף לסימניות
לפי זמן!
אין שום הגיון שתקבל פחות ממה שמגיע לך רק בגלל שהלקוח לא חושב שכך זה עולה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה