javaScript
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
איך אפשר לקבוע שהמדיה שבאפליקציה שלי תגבר על מדיה שמושמעת באפליקציות אחרות שפתוחות במקביל (כמו ש waze מנמיך את השמע של הנגן אם הוא מופעל במקביל)?
כמה מעליב! _לא נראה לי שיש פה אנשים שמבינים יותר מjquery, כמעט כולם פה עובדים בוורדפרס בלי ידע בתיכנות
מה זה בכלל?אני אישית לא מבין בionic
כנראה שהנחתום מעיד על עיסתו...אני אישית לא מבין בionic
לא נראה לי שיש פה אנשים שמבינים יותר מjquery, כמעט כולם פה עובדים בוורדפרס בלי ידע בתיכנות
מחילה אם נעלבת, אבל בא נודה, השאלות בקהילה הזה בדרך כלל יותר בעינייני Jquery ווורדפרס.כמה מעליב! _![]()
אני אישית מתכנת full-stack שעובד עם angular 4 וnode.js וfirebase בהמשך אני מתכוון ללמוד גם ionicכנראה שהנחתום מעיד על עיסתו...
בהצלחה.אני אישית מתכנת full-stack שעובד עם angular 4 וnode.js וfirebase בהמשך אני מתכוון ללמוד גם ionic
ברור, אבל את החלקבהצלחה.
רק תזכור שיש פה לא מעט מתכנתי full stack.
(ואולי חלק מהם עם יותר ידע וניסיון ממך...)
היית צריך להדגיש(ואולי חלק מהם עם יותר ידע וניסיון ממך...)
למה להדגיש? לא היה לי מושג כמה שנים אתה מתכנת, כתבתי את זה בקטן כדי שתדע שיש פה גם תותחים בפורום (אני לא מתכוון אליי...ברור, אבל את החלק
היית צריך להדגיש
אני מתכנת יחסית מתחיל, עם סכ"ה 4 שנות ניסיון
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים