עזרה!!!! SOS

• פותח הנושא נס
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מנסה לדגום סרט מקלטת וידאו והמחשב לא מוכן לדגום בפרימייר. הוא כן מפעיל את המסרטה, מריץ את הסרט ומפעיל אותו אבל למעשה לא דוגם.
קלטת ישנה מסוג אחר הוא כן מוכן לדגום
יתכן שהקלטות הבעיתיות הוסרטו במסרטה אמריקאית, אבל גם כשאני בוחרת NTS ולא PAL עדיין הבעיה קיימת.
ניסיתי דרך התוכנה הפשוטה של המחשב - להעתקת סרטים - הוא מוריד לי את הסרט מפוקסל כולו.
במסרטה הסרט מעולה.
איך אפשר להעתיק את הסרט למחשב????
אנא!:confused:

• הוסף לסימניות
זו תופעה מוכרת במצלממות MINI DV
המצלמה לא מצליחה לדגום כאשר היא לא מכירה את הפורמט של כתיבת התוכן, מכיון שהוא נכתב דיגיטלית.

בקיצור - אם את מסתבכת, תשלחי את הסרט לדגימה בעזרם דוגם ולא מצלמה.
מדובר בעלות של עשרות שקלים לשעה, וכדאי לגלגל זאת על הלקוח.

(מי שתגיע ליום העיון - מחר - תוכל לשמוע המלצות וטיפים בנידון...)

• הוסף לסימניות
תודה.
אם אני חייבת להסתדר בלי דוגם, מה אני יכולה לעשות???

תודה רבה.
המענה שלך שווה הרבה כיון שלצערי הוא היחיד...:(

• הוסף לסימניות
הקלטת הוסרטה במצלמה שממנה את דוגמת עכשיו והיא עושה לך בעיות? מוזר
לרב זה קורה בין NTNC לPAL
אולי הקלטת נפלה, קרה לי כזה דבר שקלטת נפלה כמה פעמים והלכה ולא הסכימה לדגום ממנה וכ'ו...
תנסי במצלמה אחרת או פעם גם עשה לי בעיות וניסיתי להוריד דרך נרו וזה ירד מצויין, תנסי בעוד תוכנות כמו יוליד סטודיו...

• הוסף לסימניות
לי קרה פעם שהקלטת היתה נעולה..

• הוסף לסימניות
קלטת נעולה אין בעיה לדגום.
יש בעיה להסריט עליה כל עוד לא משחררים את הנעילנ.

• הוסף לסימניות
אני יודעת...
אבל כשפתחתי אותה היא כן הסכימה לדגום לי ואין לי מושג למה...

• הוסף לסימניות
מה יהיה?

שמתי את הקלטת במסרטה שלה, בחרתי בפרימייר ntsc והמחשב לא דוגם!!
הוא מפעיל את הסרט אבל לא מריץ אותו בתוכנה אלא במסרטה.

אולי הדגימה בפרימייר cs6 היא שונה?
מישהו יכול לכתוב לי בדיוק שלב אחר שלב איך דוגמים שם?:confused::confused:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה