• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1054597:
אתם מחפשים שם אטרקטיבי או שם פרקטי- מובן?

החומר הזה חדש לגמרי בארץ ואנחנו היחידים שמיצרים ממנו מוצרים, לעת עתה...

אני חושב שצריך שם פרקטי ומובן שגם מבלי לראות את החומר יבינו מזה (כמובן שרק אנשים שצורכים "סול רגיל" יש סיכוי שיבינו מזה "סול מדוגם")

השם "סול מדוגם" אולי ברור אבל לטעמי זה לא נשמע ברור מספיק.

תודה מראש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אות לי;1054586:
לא קשור לצילום אבל ננסה..יש למישהו רעיון לשם קצר וקולע לחומר הזה ולא המילה "מדוגם"
כשאני שומעת מדוגם אני מצפה לראות דוגמא צבעונית, כאן זה מרקם.
אולי גלי?

• הוסף לסימניות
צילום בזוית תאורה נכונה, "תקפיץ" לך את המרקם או הטקסטור של המוצר.
לפי מה שאתה מתאר, שזה מוצר ייחודי, לא נראה שהוא יענה להגדרה של מוצר שמחזיק "חיי מדף" כמו "פרחים לשבת"תוכל לקבל עומק של המוצר.

תעשה לעצמך הבחנה, איזה דברים קלים לצילום עצמי ואיזה דברים שווה לך לתת לבעל מקצוע שמבין בתחום.

• הוסף לסימניות
בעיקרון כמו שיש קרטון גלי אז זה ממש סול גלי. או - סול בגלים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarigold5;1054613:
כשאני שומעת מדוגם אני מצפה לראות דוגמא צבעונית, כאן זה מרקם.
אולי גלי?

נכתב ע"י אפרתה;1054700:
בעיקרון כמו שיש קרטון גלי אז זה ממש סול גלי. או - סול בגלים.
תודה, שם מצוין.

נכתב ע"י שלמה;1054671:
צילום בזוית תאורה נכונה, "תקפיץ" לך את המרקם או הטקסטור של המוצר.
לפי מה שאתה מתאר, שזה מוצר ייחודי, לא נראה שהוא יענה להגדרה של מוצר שמחזיק "חיי מדף" כמו "פרחים לשבת"תוכל לקבל עומק של המוצר.

תעשה לעצמך הבחנה, איזה דברים קלים לצילום עצמי ואיזה דברים שווה לך לתת לבעל מקצוע שמבין בתחום.
בגדול אתה צודק, בחלק מהתמונות הטקסטור בצילום נעלם וזה חבל.
המוצר לא ייחודי, החומר הוא ייחודי, כוונתי "פרחים לשבת" לא קשורה לצילום אלה לצד העסקי של החומר, כרגע אין כמעט מהחומר הזה בשוק כך שגם אם יש דרישה אין מספיק חומר גלם.
במחשבה שנייה, אם נחשב כמה זמן ארך התהליך:
הכנת המוצרים לצילום ( קומפוזיציה)
צילום
משלוח למייל מהמצלמה
ניקוי הרקע האפור
משלוח חזרה למייל
אני לא בטוח שזה יותר זול מלתת לצלם מקצועי שקית עם תפזורת של המוצר ולקבל למייל תמונה מושלמת..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אות לי;1054837:
תודה, שם מצוין.
במחשבה שנייה, אם נחשב כמה זמן ארך התהליך:
הכנת המוצרים לצילום ( קומפוזיציה)
צילום
משלוח למייל מהמצלמה
ניקוי הרקע האפור
משלוח חזרה למייל
אני לא בטוח שזה יותר זול מלתת לצלם מקצועי שקית עם תפזורת של המוצר ולקבל למייל תמונה מושלמת..

במחשבה ראשונה קוראים לזה כך:
בשביל כוס חלב, לא מכניסים פרה הביתה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;1054862:
במחשבה ראשונה קוראים לזה כך:
בשביל כוס חלב, לא מכניסים פרה הביתה.

בסוף בנינו קטגוריה שלמה עם המצלמה של הטלפון...
הצילום ממש לא מקצועי אבל הלקוחות קונים וזה מה שחשוב בעצם...
מוזמנים להציץ בתיק העבודות, רוב המוצרים כבר מוצגים שם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה