• הוסף לסימניות
איפה אפשר להשיג חתיכות עץ כמו בתמונות המצורפות?
עץ.PNG
863e0f878734ace5a4e3c7ae346bbcc3.jpg

• תודה
Reactions: GRN
  • הוסף לסימניות
מקס סטוק יצירה
רח' הנביאים קרוב לדוידקה (מאחורי התחנה)
מול הכניסה יש הרבה דברים חדשים בסגנון הזה
חבילה ב10 ש"ח, נדמה לי

• הוסף לסימניות
תשימי לב שפלטת העץ (הפרוסה) שמוכרים בזול בחנויות יצירה לא טובות לצריבה אמיתית.
אם אני לא טועה זה בגלל שזה עץ מודבק דחוס לצורה. (כמו סיבית).

• הוסף לסימניות
איך אני יכולה לראות את ההבדל בין פלטה טובה לבין מה שאמרת (הסיבית)?

• הוסף לסימניות
איך אני יכולה לראות את ההבדל בין פלטה טובה לבין מה שאמרת (הסיבית)?
במחיר...
עץ אמיתי הוא יקר. (יחסית.)
עץ סיבית הוא זול מסין. (תמצאי בחמש- חמש עשרה בחנויות יצירה)
ותשאלי את המוכר אם זו חנות של יצירה ממש (לא מקסטוק וכד').
אגב, לצריבה פשוטה- חום כהה וחורים קלים- אפשר גם על הסיבית (זה כבר תלוי בחברה. יש כאלה שיש בהם יותר דבק מעץ, ובאמת אי אפשר, אבל יש כאלה שיוצאים בסדר).
אבל אם את רוצה צריבה עדינה, משחקי גוונים וכדומה- עץ אמיתי בלבד.

• הוסף לסימניות
תודה רבה על הייעוץ
אני לא צריכה את זה לצריבה, זה לטכניקה שונה...
נראה לכם בעז"ה כשזה יהיה מוכן..........

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה