כללי עזרו לי לבחור על איזה כריכה ללכת.

• הוסף לסימניות
וכמובן חשוב לי מאוד חוות דעתכם לשיפורים

אני מעלה כריכה אחת של חידושי תורה שכבר יצאה לאור והיא תתן לכם את הכיוון של הכריכות השאר (אשמח גם עליה לקבל חוות דעת)
ועכשיו עשיתי כריכה נוספת שהיא אמורה להיות סידרה, ז"א שתזכיר את הכריכה של חידושי תורה.
לא עשיתי לה ממש הדמיה אבל האדום זה הזהב, השחור לבן זה הבלינד
הכריכות עדיין לא מסודרות לגמרי ידוע לי שהדוגמא לא מסתדרת בחיבורים העבוד על זה לאחר שאחליט על מה אני הולכת.
אז תעזרו לי האם ללכת על 1 או 2,

יעל

צפה בקובץ המצורף 132460

קבצים מצורפים

• ללא שם-1 העתק.jpg
    KB 583.2 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
אני הייתי הולכת על 2.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני הייתי הולכת על 2 אבל בכיון ההפוך שהזוית תהיה בפינה השמאלית למעלה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אה;808747:
אני הייתי הולכת על 2 אבל בכיון ההפוך שהזוית תהיה בפינה השמאלית למעלה
גם אני מצטרף להנ"ל

• הוסף לסימניות
בענייני תורה וחידושיה הייתי הולכת פחות על "חדשנות" פתוחה ולא מספיק יציבה, נראה לי שהראשון בו העיצוב יציב, ומוכר עדיף.

• הוסף לסימניות
האמת שחשבתי גם על 2 אבל עניין אותי דעתכם
ותודה על תגובתכם

אמנם קשה לדמיין את העיצוב, אבל למי שמצליח איך זה נראה לכם?

-אה- אם אני יחליף את הצדדים זה יהיה בדיוק כמו הדוגמא שהעליתי הראשון ואני רוצה לעשות שוני

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה