עזרו לי לקשר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;846926:
לכובעד יונטעב...

ולמהדרין: עם ניקוד

ישנה מודעה על רהיטים תחת הכותרת לכובד יומטב עם הניקוד.
שמתפרסמת כעת בעיתונות

• הוסף לסימניות
תשע"ג ר"ת:

תכשיטים ששווי ערכם גדולים

אבל... המחירים זולים!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קופית;846716:
לעוס, לעוס.
בשנה שעברה, חנות תכשיטים שאיני זוכרת את שמה חינכה את הבעלים בכל העיר להעניק לנשותיהם תכשיט לכבוד החג.
לנשים ולתכשיטים שלום.

מסתמא את מתכוונת למודעות שלי (תכשיטי בנדה) שחינכו את כל הגברים בעיר,
אם את זוכרת את זה, כנראה שזה עבד כמו שצריך :):):):)

• הוסף לסימניות
תכשיטים קונים לכתוב החג- זו עובדה!
אין צורך לפמפם בפאן הנ''ל. אלא מה? יש עניין שיקנו דווקא אצלכם.
ולכן, יש למצוא איזושהי תובנה צרכנית חזקה, תועלת, שתשכנע את כל המפקפקים בעמ''י ואיתו לשחק ככותרת קריאייטיבית.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
.......................................

• הוסף לסימניות
דובדבני,

אני לא בטוחה שאת צודקת,
אני מכירה הרבה אנשים (נשים?) שרק אם ימצאו סיבה טובה ירוצו דווקא עכשיו לקנות תכשיט. זה יכול להיות בגלל מחיר, הזדמנות פז, מבחר נדיר או כל סיבה מוצדקת שלא תהיה.
כמובן יש אלה שבכל מקרה יקנו לחג אותם צריך לשכנע לבוא דווקא אלינו, אבל נותר המקום לשכנע את הדחיינים והמהססים לקנות - כאן - עכשיו - ולא מחר!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה