התייעצות עזרתכם לאפיון דמותג חדש :)

• הוסף לסימניות
אנאל ממש ממש יפה!
שאלתי את ביתי בת ה 5 וחצי
היא יותר אהבה את 2 הבנות על הנדנדה, ובקשה להוסיף להם גלידה או חמצוצים או ארטיקים
או אולי שירכבו על חד קרן? :p :devilish:
התחושה שלי מנסיוני עם בנותי שצריך משהו "מדליק" או דמיוני או ממתקים
צריך לראות איפה זה בקדושה, אבל הרגיל והטבעי משעמם.
מחפשים משהו ש"יעיף " אותם משהו מאד מושך לא ברגיל שפוגשים כל הזמן.
(דרך אגב מה שהכי מושך את הבנות שלי בכמה שנים האחרונות זה "חד קרן" כדאי להבין למה...)
עוד משהו שחסר לי זה לראות את הדמות עצמה בגדול בהרבה פוזות מעניינות
הרקעים מאד יפים אבל קודם כל אני רוצה להכיר את הדמות
בהצלחה רבה!:love::coffee:

• הוסף לסימניות
אנאל ממש ממש יפה!
שאלתי את ביתי בת ה 5 וחצי
היא יותר אהבה את 2 הבנות על הנדנדה, ובקשה להוסיף להם גלידה או חמצוצים או ארטיקים
או אולי שירכבו על חד קרן? :p :devilish:
התחושה שלי מנסיוני עם בנותי שצריך משהו "מדליק" או דמיוני או ממתקים
צריך לראות איפה זה בקדושה, אבל הרגיל והטבעי משעמם.
מחפשים משהו ש"יעיף " אותם משהו מאד מושך לא ברגיל שפוגשים כל הזמן.
(דרך אגב מה שהכי מושך את הבנות שלי בכמה שנים האחרונות זה "חד קרן" כדאי להבין למה...)
עוד משהו שחסר לי זה לראות את הדמות עצמה בגדול בהרבה פוזות מעניינות
הרקעים מאד יפים אבל קודם כל אני רוצה להכיר את הדמות
בהצלחה רבה!:love::coffee:
וואווו!!!
תודה רבה רבה!
בדיוק מסוג התגובות שחיכיתי לקבל.
באמת מעניין הקטע עם החד קרן, אבל חוששת שזה יגביל לשכבת גיל מסויימת.
אבל שומרת לי את זה בהיילייט.
תודה ושוב תודה! :D
מעריכה מאוד ♥

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה