עזרתם בבקשה! מידע לגבי מכשיר "סלין"- לנוזלים באזניים

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מבעלי נסיון,
האם השתמשתם במכשיר "סלין"- העובד על בסיס פזור מלח בלילה, עבור נוזלים באזניים, האם זה באמת עזזר??
אודה מאד לכל מידע!
מדובר על ילד עם כמות נוזלים גדולה וירידה מאד משמעותית בשמיעה, לפני החלטה על ניתוח, (מנסיון דברים אחרים לא כ"כ עזרו- רפלקסלוגיה, נרות הופי...)
תזכו למצוות!!

• הוסף לסימניות
ניסיתם את העיצה לשים מלח מחומם בתוך גרב ולהניח על האוזן? זו עיצה ששמעתי ממישהוא לפני שנים שהציל אותם מניתוח כפתורים.
אני אישית השתמשתי לילדי וזה עוזר פלאים.
מחממים מלח במחבת וממלאים גרב.כמובן תנסו על עצמכם אם זה לא חם מידי לאוזן הילד. נדמה לי שבפטנט רשום הציעו לשים אפילו מלח קר. הרעיון הוא שמלח סופח נוזלים .לא מזמן הצעתי למישהוא שהתינוק סבל מנוזלים ודלקות תקופה ארוכה והוא אמר שעזר ב"ה. לגבי המכשיר אין לי ידיעה , יתכן שהוא עובד על אותו רעיון.
אם נסיתם וזה עזר תידעו את הקהל.

• הוסף לסימניות
מכירה כרית מלח- ללא חימום אך לא ראיתי שינוי, אנסה עם חימום, תודה על העיצה!
אשמח לשמוע עוד לגבי המכשיר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משי 1;1208299:
אשמח לשמוע מבעלי נסיון,
מדובר על ילד עם כמות נוזלים גדולה וירידה מאד משמעותית בשמיעה, לפני החלטה על ניתוח, (מנסיון דברים אחרים לא כ"כ עזרו- רפלקסלוגיה, נרות הופי...)
תזכו למצוות!!

תצילי אותו ותעשי לו ניתוח כפתורים
ניתוח של עשר דקות.
את לא יודעת מה הילד מפסיד בהתפתחות.
וסתם לאות הזדהות עם הילד ואם את חושבת שעדיף למרוח זמן ולא לעשות ניתוח הייתי ממליצה לך ללכת גם עם אטמי אוזנים כל עוד את לא מנתחת מטעמים אידיאלוגיים....
כותבת בכאב, כי זה מה שניסיתי גם אני למנוע אך לאחר כל הנסיונות ניתחתי את הילד.
מה גם שאנשים שכותבים לך על עצות למיניהם שעזרו להם לא יטרחו לפתוח את הפורום לאחר חודש/ חודשיים/ שנה- במקרה הטוב. ולכתוב לך שהכל חזר.
לא מזלזלת יש דברים טבעיים שאולי עוזרים, אבל לפי תיאורך כמות נוזלים גדולה- לא נמסה עם שום מלח!!!
אין לנו שום זכות כהורים לנסות על ילדינו את מדורי הפטנטים. זכותך לנסות חודש לראות אם יש שיפור, ולא לגשת לרופא לקבוע תור.
תעצרי ותחשבי מה תעשי עוד חצי שנה אחרי שתנסי עוד כמה "פטנטים" ותעשי את זה היום!!!!
בהצלחה! ורפואה שלמה!

• הוסף לסימניות
לא נכון,
אצלי היה לילד 35% של ירידה בשמיעה.
טיפלתי אצל רפלקסולוגית + התנזרות מוחלטת ממוצרי חלב למשך חודש.
ונמנע הניתוח!
אפילו הרופא היה בהלם.
והלכתי לשלושה רופאים גדולים בירושלים ושלושתם אמרו שבאמת אין צורך בניתוח.

המשכתי לבדוק,
ואחרי כשנה שראינו ששוב יש קצת נוזלים, טיפלנו ב"אייר פופר" והנוזלים התייבשו.

לא חייבים לרוץ לניתוח!
אבל אסור לדחות ולנסות יותר מידי!
קחו לכם רעיון אחד מומלץ. נסו במשך חודש ותבדקו שוב, הועיל? תמשיכו. לא הועיל? תנתחו!

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות, אפשר להרגע...
גם לי יש נסיון עם ילד אחר שניסינו כל מידי דברים ובסוף גם ניתחנו!! אבל אח"כ שוב חזר ובמצב ממש גרוע שהוצרכנו ניתוח דחוף כדי למנוע נזק!
לכן אני מעדיפה לנסות לחסוך את הניתוח במידה ויש תחליף שעוזר באמת גם אם אני אצטרך לחזור עליו כל כמה חודשים, עדיף לי מלחזור על נתוח... (וזה קורה הרבה, הכפתורים נופלים עד שנה וילד שרגיש מפתח שוב...)
(וכן אני גם סבלתי מנוזלים ומכירה את התחושה...)
חוץ מזה גם קבעתי תור והרופא רוצה להמתין מס' חודשים ולראות מה המצב, כך שבל מקרה אני רוצה להקל עליו בינתיים, ואם זה יעזור אז הרווחתי מכל הבחינות!!
מוצרי חלב אני גם נמנעת כמעט לגמרי מלתת,
מכשיר אייר פופר- לקחנו מגמ"ח אך זה כל כך כואב לו ולא מוכן בשום אופן.
אשמח לשמוע עוד.

• הוסף לסימניות
הולכים לרופא...
בד"כ גם רופא ילים יכול לראות, עדיף רופא א.א.ג
למה לחשוש? אם הילד לא שומע טוב, או סובל מדלקות אוזניים חוזרות, צינון וכד' בד"כ גורם לנוזלים.
(לפעמים קשה לזהות שיש ירידה בשמיעה, אך אפשר לגלות סימנים, כגון: קושי בגן, לא כ"כ מספר את הנלמד, עצבנות ועוד)

נכתב ע"י א צענטער;1208499:
בס"ד
איך יודעים אם יש לילד נוזלים ??

• הוסף לסימניות
לא בטוח שזה יועיל למנוע ניתוח, אך אין מה להפסיד, פנו לגמ"ח הקרוב באזורכם.

• הוסף לסימניות
כמה זמן מניחים את המלח עם הגרב?
כל הלילה?

שמעתי מנטורופטית שאפשר לקחת גרגירי קוסמת ולהניח ליד האגודל משני צדדיו כל הלילה (להדק עם פלסטר) ככה במשך שבועיים בערך, שם יש את הנקודות דיקור שמשפיעות על האוזן וזה עוזר פלאים. מישהו ניסה משהו כזה?

אגב לכל מי שמוריד חלב, כדי לא להפסיד את הסידן אפשר להחליף לחלב עיזים ומוצרי עיזים. אצל הבן חלב עיזים לא משפיע לאוזניים (חלב רגיל ומוצרי חלב גרמו לו דלקות והפרשות)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תובנה;1209477:
אגב לכל מי שמוריד חלב, כדי לא להפסיד את הסידן אפשר להחליף לחלב עיזים ומוצרי עיזים. אצל הבן חלב עיזים לא משפיע לאוזניים (חלב רגיל ומוצרי חלב גרמו לו דלקות והפרשות)

ואפשר גם כפית של חמאת שומשום.
היא מכילה 1000 מ"ג סידן.
אפשר לערבב עם טחינה / דבש / חלוה וכו'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1209497:
ואפשר גם כפית של חמאת שומשום.
היא מכילה 1000 מ"ג סידן.
אפשר לערבב עם טחינה / דבש / חלוה וכו'
כן, אבל בשביל ילד שמתגרה מהמעדנים של אחים שלו...
או מקורנפלקס עם חלב...

• הוסף לסימניות
ההפסד הוא הכסף:(
זה עולה לחודש 150 ש"ח וצריך לפחות חודשיים..
לכן אני מבררת.

נכתב ע"י yaakov;1209451:
לא בטוח שזה יועיל למנוע ניתוח, אך אין מה להפסיד, פנו לגמ"ח הקרוב באזורכם.

• הוסף לסימניות
אם אחרי שנופלים הכפתורים ,מצטברים שוב נוזלים. צריך לבדוק אם אין משהו אחר שחוסם את ניקוז הנוזלים כמו פוליפים או שקדים מוגדלים. רפוא"ש

• הוסף לסימניות
רציתי לשאול בענין, עשיתי לבת שלי ניתוח כפתורים אחרי ירידה משמעותית בשמיעה , הרופא אמר שניתן לחכות שלסוף הקיץ לראות שנוזלים יתייבשו לבד אבל היא ממש סבלה, כל הזמן התלוננה שהיא לא שומעת ,
ברוך ה' שמחה שעשינו ניתוח ורואה שיפור משמעותי ומיידי,
עכשיו רציתי לברר על אטמי אוזניים מותאמים אישית כי צריך לשמור שנה במקלחת ובריכות וים,

מישהו שמע על זה? איפה אפשר לעשות בבני ברק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה