עזרת המומחים - דחוף | לייצא/להדפיס מאינדיזיין ל-PDF במשקל נמוך

• הוסף לסימניות
שלום!
אשמח לעזרתכם, איך לייצא מאינדי' ל-PDF במשקל נמוך.
מדובר בעלון תורני, 4 עמ', עם גרפיקה וכו'. עד היום הייתי מדפיס אותו ע"י ctrl+p ל-PDF ותמיד הוא יצא לי במשקל של פחות מ-2 מ"ב (לאתר "לדעת") ובאיכות סבירה.
היום משום-מה הקובץ שוקל למעלה מ-2.5 מ"ב. כמה שניסיתי, אם ע"י שמירה מחדש של האינדי', ואם ע"י דחיסה של הPDF עצמו באתרים חינמים - ללא הועיל. (ואפילו הורדתי לו צבעי רקע!)
אנא - עזרתכם החשובה.
תודה מראש, יענקי

• הוסף לסימניות
מאן-דהו?
אנא!

• הוסף לסימניות
אני תמיד מייצא באיכות נמוכה עם הפריסט המוכן של אינדיזיין
Smallet Size Quality

אפשר גם לשחק עם דחיסת התמונות במסמך בלשונית Compression

• הוסף לסימניות
יש טריק חמוד להוריד כחצי ממשקל קובץ האינדי' עצמו.
תשמור את הקובץ, תסגור אותו, תפתח אותו שוב, תעשה פעולה הכי קטנה ופשוטה (כגון ליצור עיגול), תמחק את הפעולה (מחיקת אותו העיגול), תשמור את הקובץ שוב אך לא בסייב רגיל, אלא שמירה בשם, ותעלה על הקובץ הקודם.
פעולה כזו מורידה משמעותית את גודל הקובץ ללא פגיעה.

• הוסף לסימניות
תשמור את הקובץ, תסגור אותו, תפתח אותו שוב, תעשה פעולה הכי קטנה ופשוטה (כגון ליצור עיגול), תמחק את הפעולה (מחיקת אותו העיגול), תשמור את הקובץ שוב אך לא בסייב רגיל, אלא שמירה בשם, ותעלה על הקובץ הקודם.
תודה!
זה עשיתי, וגם זה לא עוזר.
אבל אנסה שוב...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

לא האמנתי כשקראתי את זה.
ניסיתי וזה עובד!!!
הוריד יותר מ 45KB ל34.
מדהים. תודה!

• הוסף לסימניות
לגלות לך סוד?
כל מה שמסומן באדום מיותר

• הוסף לסימניות
מממ נחמד... מ"מ כל מקובלני מרבותי.
דוק ותשכח שאין לזה שום צורך והגודל יהיה זהה גם אם תשמור בשם בלי לעשות שום פעולה
(עשה ניסוי כזה. קח קובץ גדול ותשכפל אותו. עותק אחד תפתח ותשמור בשם בלי לעשות כל פעולה. עותק שני תפתח תצייר עיגול ותבטל, ואז תשמור בשם)
אין לפעולה הזו שום משמעות אפילו לא קטנה

• הוסף לסימניות
ניסיתי... חזק...

• הוסף לסימניות
תוכל לייצא ע"י ctrl+p אבל לשמור בתור סקריפט, ואח"כ לדסטל את הקובץ תחת ההגדרה press quality.
מוריד קבצים כבדים לכמה מ"ב בודדים!

• הוסף לסימניות
תוכל לייצא ע"י ctrl+p אבל לשמור בתור סקריפט, ואח"כ לדסטל את הקובץ תחת ההגדרה press quality.

אני עושה את אותה פעולה אבל מדסטלת את הקובץ תחת ההגדרה standard

upload_2018-8-31_0-15-34.png

• הוסף לסימניות

זה הוריד לי את הקובץ ב90 אחוז...! אין שום פגיעה באיכות ע"י זה?

• הוסף לסימניות
זה הוריד לי את הקובץ ב90 אחוז...! אין שום פגיעה באיכות ע"י זה?
בד"כ לא. אני מוציאה בצורה כזאת הדפסות של מאות, כדי שיהיה לי קובץ קל לשלוח לדפוס.
עד כה יצא מעולה!
שמחה לעזור!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה