עטים חדשים!

• הוסף לסימניות
הם הגיעו לא מזמן באיחור אלגנטי של חודש. אבל היי, הם עלו כל כך זול שבאמת אי אפשר להתלונן...
הנה קישורים:

https://www.aliexpress.com/item/Cal...331.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.2c364c4dhFTgJw
https://www.aliexpress.com/item/8-P...487.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4diWuWea

אלו שהזמנתי כפי שרואים בתמונה הם BB ו- FB, ומהפיגמה ליינר- 0.5 (למרות שכבר הזמנתי אחד קודם אם אתם זוכרים... הפערים במחירים ביניהם היו מדהימים אז פשוט הזמנתי אותו כדי לתעד זאת לנצח בארכיוני הקניות האינטרנטיות שלי)

וזהו! מנסה להתרגל לקצה הרך אחרי עבודה של שנה עם פיגמות עם קצה קשיח... זה נחמד ומתיש בו זמנית
יאללה חורף נעים והרבה סקיצות לכולם!
IMG_20190210_184422.jpg

• הוסף לסימניות
אפשר לקנות את הפיגמות האלו בארץ?
למה בגיל שלי כבר לא זוכרים איפה האנטר, אז לא יכולים להזמין ככה מהגויים האלו.
אבל אם הגויים ישלחו לחנות בארץ הקוידש- זה בסידר.
ומרים יעל, נו מה יהיה איתך?! מחכה לראות ציורים שלך באדים על החלון...

• הוסף לסימניות
אפשר לקנות את הפיגמות האלו בארץ?
כנראה שאפשר אבל בגיל שלי לא עושים דברים כאלה, אז אין לי מושג
(מסתבר גם שיעלה יותר. ממוצע לעט כזה בחנות זה 9-15 ש"ח לאחד, בהזמנה את משלמת משהו כמו פחות מ-2 ש"ח לאחד. זה משמעותי אם את רוצה מבחר של צבעים ועוביים)

• הוסף לסימניות
כנראה שאפשר אבל בגיל שלי לא עושים דברים כאלה, אז אין לי מושג
(מסתבר גם שיעלה יותר. ממוצע לעט כזה בחנות זה 9-15 ש"ח לאחד, בהזמנה את משלמת משהו כמו פחות מ-2 ש"ח לאחד. זה משמעותי אם את רוצה מבחר של צבעים ועוביים)
אוי וי מה אני יעשה?...
נשתה תה. אולי בנתיים, למישהו, יהיה איזה ר'יון...

• הוסף לסימניות
הספק שלי מביא לי אותם בקופסאות של 11.

• הוסף לסימניות
הציור מאלף פשוט!!!
יו יו איך אני אוהבת...
זה יום קצת עצוב, אז לא בא לי לכתוב יותר מידי
רק הערה קטנה, תבדקי את את האורך של הידיים, בכל החלקים שלהן.

• הוסף לסימניות
יאו הסטייל מהמםם! הצל והשיער שלה בכלללל אדיר! עטים מגניבים.
LOVE IT (סמיילי לב לב לב שוק)

כרגע באליאקספרס הקליגרפי עולה 7 שקל והליינר 2.....עדין מאוד זול

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה