כללי עטיפה לדיסק

• הוסף לסימניות
אם למישהו יש רעיונות לשיפור או יעול אשמח לשמוע

קבצים מצורפים

• תמונה3.jpg
    תמונה3.jpg
    KB 70.5 · צפיות: 30
  • תמונה4.jpg
    תמונה4.jpg
    KB 85 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
כדאי לעשות בלור די גבוה לרקע

אם הדיסק מלא בהרצאות של הרב אז הכיתוב הזה אמור להיות למעלה ובגדול
הרי הדגש על ההרצאות והרב ולא מי מחלק את זה

החלק למטה של העילי נשמת לא כ"כ קריא
אבל אם תעשו בלור זה אמור לעזור
אפשר להוריד את העיטורים ולתת מקום לנר עם התמונה

הצלחות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י EPaP;2423386:
כדאי לעשות בלור די גבוה לרקע

אם הדיסק מלא בהרצאות של הרב אז הכיתוב הזה אמור להיות למעלה ובגדול
הרי הדגש על ההרצאות והרב ולא מי מחלק את זה

החלק למטה של העילי נשמת לא כ"כ קריא
אבל אם תעשו בלור זה אמור לעזור
אפשר להוריד את העיטורים ולתת מקום לנר עם התמונה

הצלחות!

קודם כל תודה לך על המשוב אני מקווה שהבנתי מה התכוונת

• הוסף לסימניות
אהבתי את הראשון עם ההערות של EPAP

• הוסף לסימניות
לדעתי השני יותר מושך ויפה
אבל הייתי שם את התמונה של הרב בצד השני

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nisim21;2424200:
..הייתי שם את התמונה של הרב בצד השני
גם לדעתי נראה שעדיף בצד ימין
במעבר בין התמונה הימנית לזו השמאלית התווספה לה עניבה
(איפה הוא הספיק לקשור אותה? מאחורי הנר?)

• הוסף לסימניות
אפשרי ע"י תוכנת חינמית שנקראת Format Factory מפעל הפורמטים
קישור ישיר http://www.pcfreetime.com/

בהצלחה

• הוסף לסימניות
סורי טעות באשכול....

• הוסף לסימניות
מבחינת העיצוב אין לי הערות
השני עדיף כיוון שמיד ברור מי הרב שמוסר את השיעורים
כמנוסה בתחום מה שחסר לי הוא מס' טלפון היכן ניתן להשיג את הדיסק הזה או אחרים דומים
וכן מאד חסר מה הנושאים שמדובר בדיסק, ואם זה מבחר נושאים רצוי לכתוב זאת, או להביא דוגמאות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בלופר בון;2424232:
גם לדעתי נראה שעדיף בצד ימין
במעבר בין התמונה הימנית לזו השמאלית התווספה לה עניבה
(איפה הוא הספיק לקשור אותה? מאחורי הנר?)

סתם שתדעו שמקור התמונה של הרב היא בצד השני אני הפכתי אותה בעיצוב הראשון אבל כמובן שאפשר להחזיר אולי באמת העדיף כמו בראשון לגבי העניבה אתה צודק הוספתי אותה כי אמרו לי שזה נראה בתמונה הראשונה שהוא נראה עם גופיה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י kola;2426192:
מבחינת העיצוב אין לי הערות
השני עדיף כיוון שמיד ברור מי הרב שמוסר את השיעורים
כמנוסה בתחום מה שחסר לי הוא מס' טלפון היכן ניתן להשיג את הדיסק הזה או אחרים דומים
וכן מאד חסר מה הנושאים שמדובר בדיסק, ואם זה מבחר נושאים רצוי לכתוב זאת, או להביא דוגמאות

אתה צודק ב100% בהערות שלך אז קודם כל לגבי מס' טלפון אם הבנתי נכון מחלקים את זה באזכרה ככה שלא נראה לי שניתן להשיג את זה ואין לי מושג מאיפה אפשר להשיג דברים דומים לגבי הנושאים אין נושא אחד ואין לי מושג איזה נושאים יהיה לכן כתבתי מבחר נושאים בכל אופן תודה רבה על ההערות זה בהחלט נכון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה