מידע שימושי עטיפה למחברת ספרות שואה

• הוסף לסימניות
אני (לפני מליון שנה) קניתי חתיכת בד שחור
ונתתי לקרובת משפחה שעבדה בריקמה - לרקום לי כמין טלאי טהוב
לא היה צריך יותר מזה. וזה היה מדהים!

• הוסף לסימניות
גם אני עטפתי בבריסטול שחור. הדפסתי בשחור לבן כל מיני תמונות שואה. ואת הטלאי בצבעוני רציתי אכן לעשות מבד ולתפור אבל לא היה לי זמן . . .
מה שכן הצמדתי אותו בפינה והשארתי אותו קצת מתעופף. ‏
כתבתי עם טיפקס וזה יצא מלא השראה, ‏

את יכולה גם ללכת על איזה מוטיב של נר נשמה. גדר טיל‎‏.‏
‎ ‎‏ בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לקחנו מחברת צהובה, מעל שמנו בריסטול שחור שבו גזרנו תלאי - מגן דוד, על המחברת הצהובה - בחור, כתבנו jude למעלה חתכנו אותיות שואה ובצד למטה הוספנו מגן דוד קטן שעליו היה השם
אם תרצו נצרף תמונות

• הוסף לסימניות
רק לי צורם מעט הרעיון של עטיפה מדהימה למחברת שואה?
הייתי מצפה מהמורה לתת להן עטיפה אחידה עם תמונה ששווה אלפי מילים במקום לתת להן להתחרות מי הפיקה עטיפה הכי יפה

• הוסף לסימניות
עכשיו גם אלינו זה הגיע... אם משהי יכולה לשלוח קובץ שמתאים לכריכה של מחברת בנושא שואה, אני ממש אשמח. תודה!!

• הוסף לסימניות
תמונות מהשואה בשחור לבן קולאז' בצורת טלאי עם מסגרת אדומה עם 2 טיפות דם נושרות מהטלאי---

• הוסף לסימניות
תמונות מהשואה בשחור לבן קולאז' בצורת טלאי עם מסגרת אדומה עם 2 טיפות דם נושרות מהטלאי---
אולי עדיף לוותר על הדם.
אין עניין לשבור את הילדות / נערות
וההמחשות האלו ממילא לא יביאו את מימדי הטרגדיה לדי מיצוי.
לדעתי סמל עדיף.
טלאי צהוב על רקע שחור.

• הוסף לסימניות
רק לי צורם מעט הרעיון של עטיפה מדהימה למחברת שואה?
הייתי מצפה מהמורה לתת להן עטיפה אחידה עם תמונה ששווה אלפי מילים במקום לתת להן להתחרות מי הפיקה עטיפה הכי יפה
מסכימה עם כל מילה!!!!!!!!!!!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה