עד כמה שאני יודעת זה יוצא יקר. אבל יש כאלו ששווה להם...מקסים!
מתעניינת - זה לא יוצא יקר להדפיס עטיפה לספרים?
(רציתי לעצב עטיפה עם מארי או ניקי, אבל לא בכל מחיר..)
עד כמה שאני יודעת זה יוצא יקר. אבל יש כאלו ששווה להם...
אני מדפיסה בכמויות ענקיות- ביחד עם עטיפות למורות (כיתות א' וערכות פתיחה...) לכן יוצא לי מחיר משתלם, ולבנות שלי ולמשפחה מסביב יש עטיפות ייחודיות...
אממ.. .לא ממש,אולי אני מעצבת לך עטיפות של ניקי ומארי תמורת עטיפה לספרים ומחברות לילדה אחת?
תודה צודקת, בגדול זה יהיה בלעדיו בהדפסה..לגמרי ייחודי!
ממש מתוק הצבעי מים האלו...
אם זה עדיין לא נשלח להדפסה,
הייתי מציעה לך למחוק את מה שמתחת לסנאי (?) הגדול בצד ימין.
לא הבנתי,תודה צודקת, בגדול זה יהיה בלעדיו בהדפסה..
אני בעקרון עשיתי לה שתי דוגמאות אחת למחברות עם פטרן מלא, ואחת לספרים עם צד אחורי חלק ורק למטה בצד את הסנאי,לא הבנתי,
בהדפסה הסנאי הגדול לא יופיע?
כי דווקא בעיני הוא מוסיף, המון.
בלעדיו החלק האחורי של הכריכה יהיה שבלוני ואנמי.
ובקלות את מוחקת את מה שמתחת -
יוצרת עם כלי הפן-טול צורה שתסתיר את מה שמתחתיה, בצבע ורוד כמו הרקע.
או בדרך הארוכה שהיא קצרה -
"להרוג" את מילוי הפאטרן, ולמחוק את מה שמיותר.
בהצלחה.
יפיפה!!שנה שעברה עשיתי לבנות שלי מדבקה גדולה, על דף זול חלק בצבע קרם/בז'
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים