דרוש מידע עטיפות למחברות וספרים לשנה הבאה

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
האתר יפהפה ממש.

אם את בקשר איתם - חסר שם בשביל הלקוחות הפרטיים - רשימה של איפה אפשר לקנות את העטיפות באופן פרטי (רשימה של חנויות / מכירות וכו')
תודה. העברתי להם

• הוסף לסימניות
עטיפות יפיפיות!
לא מצליחה להעלות לכאן, כנראה כבד מדי.
אפשר במייל: atifotmotag בגי'מייל

• הוסף לסימניות
האתר יפהפה ממש.

אם את בקשר איתם - חסר שם בשביל הלקוחות הפרטיים - רשימה של איפה אפשר לקנות את העטיפות באופן פרטי (רשימה של חנויות / מכירות וכו')
יש את העטיפות שלהם באתר של שארפן
בשנה שעברה הזמנתי דרכם גם את העטיפות, וגם את כל הציוד לבית הספר.
הם מאוד יעילים

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
הכנתי לבנות שלי עטיפות לבד
עיצבתי להן בוורד
יצא מליון דולר

• הוסף לסימניות
למישהיא יש קטלוד של ארטליין?
אני רואה שיש את זה בשארפן
אבל למישהו יש נפרד
בדר"כ יש להם יותר דגמים

• הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
וואו
כבר אין לי את זה

• הוסף לסימניות
אני מעצבת עטיפות
כל אחת יכולה לבחור את עטיפת חלומותיה
רוצה עטיפה מיוחדת? שלאף אחת אין?
פני אלי,
gmail.com
ותוכלי להגשים את חלומך

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
אחד הקטלוגים המוצלחים של השנה-----
רק אני לא מצליחה לעלות אותו.
יכולות לפנות ל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> ולבקש שישלחו לכם.
מומלץ מאוד מאוד.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
בואו לראות כאן-
מארזים מטריפים עם עטיפות למחברות, עטיפות לספרים, מערכת שעות, מדבקות וסימניה במיתוג אישי כמובן.
צפה בקובץ המצורף 925667
רות,
מבינה שאת והאתר קשורים.
אני רוצה מיתוג שכולל תמונה ולא כיתוב, האם אפשרי?
אשמח אם תכווני אותי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה