איך את מסתדרת עם הגדלים?זה אחד מהסטים שעיצבתי בשנים קודמות.השנה בינתיים הבת שלי לא מרשה לי לשתף ('אל תשלחי בוואצאפ שלא יעתיקו ממני..')
צפה בקובץ המצורף 505808
כמה את לוקחת??S0548591983ֲgmail.com
זה המייל FLIPOP.ATIFOT וההמשך המוכרהיי
מי שמעוניינת יצא השנה קטלוג עטיפות מטורף!!
מחירים סבירים ומוקדים בפריסה רחבה
מי שבעניין מצרפת מה שהיא שלחה במייל
זה ההודעה שהיא כתבה:
אל תפספסי את ההזדמנות להזמין עטיפות מעוצבות בדיוק כמו שאת אוהבת!!!
אם עוד לא הספקת להזמין – עכשיו זה בדיוק הזמן.
אני כאן בשבילכן עם עיצובים מושקעים, מותאמים אישית, ושירות מהלב![]()
עטיפות מעוצבות לפי שם![]()
התאמה אישית מלאה לפי בקשה![]()
מוקדים בפריסה רחבה![]()
רוצה לזכות בסט עטיפות מתנה?![]()
שלחי את הקטלוג שלי ל־10 מיילים, שתפי אותי – ותיכנסי אוטומטית להגרלה השווה!
שימי לב – יש גם מוקדים נוספים להזמנה שלא מופיעים בקטלוג, וניתן לתאם אותם במייל המצורף![]()
להזמנה וקבלת הקטלוג >>
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
מחכה לכן----
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים