עזרה עטיפות עם הדפסת שם וכיתה

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
הגודל הוא 48*33 ומתאים גם לספרים הגדולים

• הוסף לסימניות
האם אפשר לשלוח עוד קטלוגים של עטיפות יפות לבנות כיתה ח'

• הוסף לסימניות
אם את רוצה להדפיס את העטיפות לבד,
יש את האתר המקסים הזה.
הזמנתי כבר לפני עשרה ימים ולא שלחו לי את ההזמנה.
לא יודעת למי לפנות.
במייל לא עונים לי.
משהי הזמינה וקבלה את הקובץ בגודל הספר המתאים עם רוזולציה טובה?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
לדעתי זה אחד הקטלוגים היותר מוצלחים של השנה.
ממליצה מנסיון-------
עריכה: אני רואה שהקובץ מדי גדול וזה לא עלה.
מי שרוצה שתשים כאן מייל ואשלח לה.

• הוסף לסימניות
אם את רוצה להדפיס את העטיפות לבד,
יש את האתר המקסים הזה.
סליחה על ההקפצה...
לא הבנתי איך עובד האתר הזה, הם בעצם מציעים עיצוב ללא תשלום? (כמובן שצריך אח"כ להדפיס בבית דפוס בתשלום...)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה...
לא הבנתי איך עובד האתר הזה, הם בעצם מציעים עיצוב ללא תשלום? (כמובן שצריך אח"כ להדפיס בבית דפוס בתשלום...)
כן.
יש להם את העיצובים המוכנים שלהם חינם+אופציה להוספת שם וכיתה.
ואת צריכה פשוט להדפיס לבד בגודל הרצוי.

• הוסף לסימניות
יש את בוול , דגמים מטורפים.
אין לי את כל הקטלוג שלה רק קובץ קטן להתרשמות
הנה המייל שלה לקבלת כל הקטלוג:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
יש לי קישור לקטלוג שלה

חסומים? כתבו לנו ונשלח לכם בקובץ מצורף.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה