עטלפים

• הוסף לסימניות
על מי האחריות לטפל בעטלפים שנמצאים בשדרה מתחת לבית ומלכלכים את הכביסה בצורה נוראית????:eek::eek:
יש שדרה של עצי דקל ממש סמוך לחלון תלית הכביסה. עכשיו זה העונה שלהם וזה פשוט נורא אם שכחתי לשים נילון מעל הכביסה- כמו לגשם- הכביסה מלוכלכת במצב שחוזרת למכונה..
(דוחה אותי לנקות את זה ביד)

השאלה אם העיריה חיבת לטפל בזה? או שזה להתחיל לרדוף אחר הרוח.. (והעטלף...)

אם יש לכם עצות שמרחיקות (מסתבר שמה שצריך לעשות זה לגזום את הפרות ואת ה'עיבוי' של הדקל)

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
מציע לך לעשות מה שאני עשיתי
חכי לשעות הלילה בסביבות 2 תתקרבי בשקט בשקט ו.. צלמי אותם !!!
:)

קבצים מצורפים

• בל________עטלף.jpg
    KB 101.9 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
שימי במייבש:rolleyes::rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moti!a;678691:
מציע לך לעשות מה שאני עשיתי
חכי לשעות הלילה בסביבות 2 תתקרבי בשקט בשקט ו.. צלמי אותם !!!
:)

אני לא מתכוונת לעוף סביבם חצי שעה... ;)

מישהו יודע אם העירייה אמורה לטפל בזה??

• הוסף לסימניות
פיתרון אחד ויחיד: לגזום את העצים שהם מקננים

• הוסף לסימניות
כמה שידוע לי, בבני ברק הייתה בעיה כזו, ברחוב קיבוץ גלויות, והעיריה טפלה בזה, כלומר - בעצים.

• הוסף לסימניות
אני גרתי קרוב לאזור גינת השומר בבני ברק יש שם מלא עטלפים (גם עצי דקל), בלילה הם ממש עפים מעל ראשי האנשים, בעיקר בשבת שאנשים מטיילים שם על הכביש, הם מתעופפים מצד אחד של הכביש לצדו השני, לא ידעתי שהם גם מלכלכים... ככל הנראה האחריות של עיריית בני ברק.

• הוסף לסימניות
אצלנו בבנין היתה בעיה זהה ממש ובררנו את הנושא- העטלפים מגיעים כאשר צומחים תמרים, התקשרנו למוקד 103 ואחרי כמה ימים הגיעו ממחלקת הנטיעות והורידו אותם.

מאז אין זכר לעטלפים המזעזעים הללו!

• הוסף לסימניות
בקיבוץ גלויות, אחרי שהעיריה טיפלה בעצים שברחוב, נוצרה בבעיה בבנין אחד, כי בו היה עץ עדיין, ונוצרמצב שכל העטלפים הגיעו לשם. העיריה סרבה לטפל, כי זה בשטח פרטי. בסופו של דבר הדיירים עקרו את העץ בעצמם. (בשיתוף עם החיידר ממול. למי שממש מתענינת...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה