עט מצלמה - חובבנות או איכות ?

• הוסף לסימניות
אני מתעניין על עט מצלמה שיש בה גם פונקצית צילום (בנוסף לפונקצית הסרטה).
ראיתי פרסומת אודות עט כזו של חברת M.i.c. + כרטיס זכרון של 16 ג"ב.

א) :confused:
האם יש איזושהי אינדקציה דרכה אני יכול לעמוד על טיב תוצאות הצילום בעט מצלמה?
(למשל במצלמה הדרך למדוד זאת בפיקסלים. מה המדד בעט מצלמה ומה הרמה הנחשבת כעדכנית היום מבחינת איכות)? :cool:

ב) :confused:
האם חברת M.i.c. חברה אמינה וטובה? :cool:

• הוסף לסימניות
אין מצב לאיכות בכזה דבר...

זה סתם צעצוע וM.I.C זה מסתבר סתם חברה סינית.

• הוסף לסימניות
בכל אופן יש הרי מדד דרכו אפשר לדעת את איכות הצילום וההסרטה של העט הספציפית.
האם יש מי שיכול לתת הסבר על הפרמטרים של מוצר מעין זה,
שעל ידי כך אני יוכל לברר על רמת הצילום של העט?

• הוסף לסימניות
זה כמו לחפש מדד לבחנית הביצועים של מכונית השלט החדשה של הבן שלי... (מ0 ל100 ב5.4 שניות)

זה צעצוע, לא מצלמה.

• הוסף לסימניות
עט מצלמה הוא אביזר למרגלים וסוכנים חשאיים לא? זה כנראה משהו באיכות שמאפשרת להביא הוכחות בבית משפט ובחקירות. אך אל תצפה שיראו שם את פרטים קטנים כמו עין, מרקמים וכן הלאה.
אני לא כותבת מהיכרות אישית, אך צא מנקודת המוצא שאם אתה מחפש איכות זה לא זה.

• הוסף לסימניות
האם ניתן להמליץ על מצלמה זעירה מסוג אחר, שמביאה תוצאות טובות יותר?

• הוסף לסימניות
אני לא חושבת שהצלמים פה מכירים כאלו דברים
תתיעץ עם בלש..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צביזון;972918:
האם ניתן להמליץ על מצלמה זעירה מסוג אחר, שמביאה תוצאות טובות יותר?
סלולרי זעיר :)

• הוסף לסימניות
אם אתה מודד איכות של מצלמה דיגיטלית באמצעות מספר הפיקסלים על החיישן שלה - אז כן, העט הזה מקצועי ואיכותי לאללה. אל תְ'דאג.
(וזה בלי לראות או לקרוא על העט הזה שום מידע.)

• הוסף לסימניות
אני אתמול הסרטתי באוזניה בלוטוס וזה הסריט לי אוטו איכות מצוינת כמו שאני מסריט במצלמה שלי.

• הוסף לסימניות
אפשר פרטים על האוזניה? מחיר? מקום רכישה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה