עיבוד תמונה

• הוסף לסימניות
מבררת בשביל צלמת
שלא יודעת לעבד תמונות
רוצה להעביר תמונות למשהי אחרת
כמה מקובל לשלם על עיבוד?

תודה מראש.

• הוסף לסימניות
לא תקבלי פה תשובות בגלל שיש כל מיני מחירים
החל מ3 שח לתמונה ומגיע גם ל100 שח...

• הוסף לסימניות
תלוי.
באיכות החומר המקורי, בידע של המעבדת ברמת העיבוד הרצויה.

בעיני צלמת צריכה לעבד את התמונות שלה בעצמה. אחרת היא עלולה לגלות יצרה חדשה (כמעט) לגמרי.

• הוסף לסימניות
עדיף לה ללכת ללמוד עיבוד תמונות.

• הוסף לסימניות
מירלה ענתה לך את התשובה.. וגם אני בהתחלה עיבדתי את התמונות לבד עד שראיתי שאני לא משתלת על שתיהם:eek:
אז שלחתי לגרפיקאית ...
אבל עכשיו אני חוזרת לעבד את התמונות לבד כי זה באמת הכי אידיאלי...
ויותר משלם...
יש קורס באמת ללימוד עיבוד תמונות בלי כל הגרפיקה?-רק עיבוד?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו EG;1671331:
מירלה ענתה לך את התשובה.. וגם אני בהתחלה עיבדתי את התמונות לבד עד שראיתי שאני לא משתלת על שתיהם:eek:
אז שלחתי לגרפיקאית ...
אבל עכשיו אני חוזרת לעבד את התמונות לבד כי זה באמת הכי אידיאלי...
ויותר משלם...
יש קורס באמת ללימוד עיבוד תמונות בלי כל הגרפיקה?-רק עיבוד?
בפרוג-פוטושופ לצלמים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה