כללי עידכון גרסה משמעותי לקורל דרו 15

• הוסף לסימניות
קורל ישראל מודיעה היום על שחרור גרסת עדכון חדשה sp3 לתוכנת קורל דרו 15

הגרסה החדשה שיפרה באופן קיצוני יכולת הכתיבה בעברית ואנגלית בשורה אחת. ההקלדה כעת טבעית למשתמשים ישראלים וזורמת באופן חלק עם תמיכה מלאה בניקוד, סימנים מיוחדים, גרשיים, פסיקים וזרימת טקסט.
העדכון החדש כולל תמיכה בפילטרים נוספים, שיפור מהירות, עדכון מנוע, התאמת צבעים ותיקוני באגים.
להורדת העדכון

• הוסף לסימניות
בשורה משמחת!
נשמח לשמוע תגובות מהחברים על העדכון הזה.

אני רציתי לרכוש את קורל 15 בערך מוסף 3 - התערוכה היחידה בציבור החרדי בנושאי עיצוב גרפי, אבל לצערי לא הופעתם שם וחבל.

• הוסף לסימניות
גרף, תעבור לתוכנות אדובי, לא תתחרט.
נכון שיש עדיין כמה מעצבים בארץ שעובדים עם קורל (בעיקר אלו שעובדים על איורים וקטורים, כמו לוגואים, ולא מעמדים)

אבל שתגלה את הקלילות של האינדיזיין, והעבודה המחולקת המשותפת של כל התוכנות, מול קורל שהיא מכונה אחת טרנטה ומסורבלת, שנופלת וזורקת גלגלי הצלה שלא עוזרים אף פעם. (במיוחד שמנסים לדבר איתה בעברית..).

• הוסף לסימניות
תודה על המחמאות שושית. אבל דיברנו על גרסה 15 ולא 6.
וכשמדובר בחבילה שעולה 2400 שקל לגרסה מלאה במקום הרבה אלפים של המתחרים, יש אנשים שעדיין עושים שיקולי עלות. ולגבי משתמשים , אולי את צודקת אולם זה בטח לא יכול להסביר מכירות של קרוב ל 1,800 יחידות של קורל 15 בלבד ב 8 חודשים האחרונים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושית;583925:
גרף, תעבור לתוכנות אדובי, לא תתחרט.
נכון שיש עדיין כמה מעצבים בארץ שעובדים עם קורל (בעיקר אלו שעובדים על איורים וקטורים, כמו לוגואים, ולא מעמדים)

אבל שתגלה את הקלילות של האינדיזיין, והעבודה המחולקת המשותפת של כל התוכנות, מול קורל שהיא מכונה אחת טרנטה ומסורבלת, שנופלת וזורקת גלגלי הצלה שלא עוזרים אף פעם. (במיוחד שמנסים לדבר איתה בעברית..).

ממש אין בדעתי לפתוח שוב את הדיון הארכאי קורל VS אדובי

אבל תגובתך היא ממש בבחינת טענו בחיטין והודה לו בג'ירפות קרחות:
מה בין קורל לאינדיזיין?
התוכנה המקבילה והנחותה משמעותית מבית אדובי לקורל היא אילוסטרייטור.
נכון, לקורל יש גם יכולת לא רעה לטיפול בטקסטים מה שאי אפשר לומר על אילוס אבל עדיין היא ממש לא תוכנת עימוד.

• הוסף לסימניות
נקי = ענית באלגנטיות.
שושית - ממליץ להתקין תוכנת עדכון. לתשומת ליבך - קורל התעדכנה מאז קורל 5.....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקי_כפים;583938:
ממש אין בדעתי לפתוח שוב את הדיון הארכאי קורל VS אדובי

אבל תגובתך היא ממש בבחינת טענו בחיטין והודה לו בג'ירפות קרחות:
מה בין קורל לאינדיזיין?
התוכנה המקבילה והנחותה משמעותית מבית אדובי לקורל היא אילוסטרייטור.
נכון, לקורל יש גם יכולת לא רעה לטיפול בטקסטים מה שאי אפשר לומר על אילוס אבל עדיין היא ממש לא תוכנת עימוד.

כבר דנו כאן ארוכות על אדובי Vs קורל
והנה בתמצות המסקנה.
חברי פרוג מקצוענים (אשר ידועים במקצעויותם) מעדיפים את קורל.
+---------------------------------------------------------------+

אני אישית מעדיף לא את קורל ולא את אדובי, אלא את פונטלאב ווולט.....
עכשיו באמת....

שושית: ההשואה בין קורל לאדובי הוא כמו להשוות מכונית מרוץ למשאית.
קורל היא תוכנה מהירה, יציבה ויעילה.
אז נכון שאם אחד רוצה לעמד פרוייקט של 1000 עמודים הוא ישתמש באינדזיין.
אבל קורל אינה מתיימרת להיות תוכנה לעימוד נטו.
בהשוואה של קורל לאילוסטרייטור, מבחינתי קורל לוקחת בלי מלח. (אלא אם כן אתה מעוניין בפונקציות של תלת-מימד, שאגב אילוסטרייטור נוטה ליפול המון בתלת מימד).

בנוסף, הקורל הרבה יותר הגיונית וגמישה מכל תוכנות אדובי.
מאז שקיבלתי מדוד שמשון את קורל X5 (כבר קיבלתי את העדכון תומך ניקוד) התאהבתי בתוכנה עד מעל לאוזניים.
בסופו של יום, הקורל מוכיחה את עצמה פעם אחרי פעם כהתוכנה הכי יעילה ומהירה.
מעולם לא נפלה לי.

• הוסף לסימניות
וכאחד שיש לו את כל התוכנות בבית, הן קורל והן אדובי, אני יכול לומר לך שאילוסטרייטור אצלי משמשת כעציץ... (להבדיל מאינדיזיין שלה יש את הייעוד שלה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודשמשון;583935:
יש אנשים שעדיין עושים שיקולי עלות

בעיית הבעיות של חברת קורל: המשווקים לא מאמינים מספיק במוצר שלהם.
ראיתי את זה בבלגיה ועכשיו אני רואה את זה כאן בארץ.

כאחד שהשתתף בוויכוחים הישנים לגבי קורל VS אילוסטרייטור,
ובתחרויות אישיות מול חברים שעובדים על אילוסטרייטור,
הגעתי מזמן למסקנה שקורל לוקח ובענק.

תאמינו במוצר שלכם, שם למעלה... זה ממש לא רק המחיר

ושושית, אני עובד כל יום 8 שעות על אינדיזיין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;584450:
וכאחד שיש לו את כל התוכנות בבית, הן קורל והן אדובי, אני יכול לומר לך שאילוסטרייטור אצלי משמשת כעציץ... (להבדיל מאינדיזיין שלה יש את הייעוד שלה)
עציץ ממש? יש לו כמה דברים טובים ונחוצים.
בעיקר בשביל העברת חומרים מקורל לאינדיזיין חי.
(עדיף לסגור מקורל EPS ואז לפתוח באילוס ומשם להעתיק ולהדביק באינדיזיין)

עיגולי טקסטים ואובייקטים שיש בהם צורך באינדיזיין.
קצת משחקי תלת מימד לילדים (בפרט למי שיש לו שעה פנוי - עד שהוא זז).
ועוד אי אלו דברים קטנים...

• הוסף לסימניות
דוד שמשון שלום,
מכיוון שאינני יודע איך לפנות לחברה היצרנית בבקשת ייעול, אני פונה אליך.

ישנה תוכנה בשם FlexiSign Pro (משמשת לעבודה על פלוטרי חיתוך בדר"כ) ושם ישנה אופציה מאוד נחמדה של הגדרת מיקום ההצמדות במרחב העבודה כשמגדילים אובייקט ע"י הזנת נתוני גודל (בשונה מהגדלה ידנית ע"י משיכת הnodes הרצוי בעכבר).
כרגע בקורל ההצמדות היא למרכז, הן בציר Y והן בציר X.

אשמח לראות תוספת נוחה זו בעדכון/גירסה הבאה שלכם.

במידה ותוסיפו את האופציה זה אמור להיראות כך...:

קבצים מצורפים

• הצעה לקורל.jpg
    KB 109 · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
עוד אופציות שחסרות לי:

אפשרות לנעילה/שחרור כמה קווי עזר (Guidelines) בפעם אחת.

אפשרות לשליטה על קנה מידת רוחב של כל אות בנפרד בתיבת טקסט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה