עיט צד תינוק בן שנה|אנימציה

• הוסף לסימניות
הסרטון המצורף צבר תוך זמן קצר מעל 10 מליון צפיות ביוטיוב.
לאחר תהייה האם אכן הסרטון אותנטי או מזוייף, נמסרה ההודעה ממרכז ללימודי אנימציה, שאכן מדובר בעבודת סטודנטים במסגרת לימודי אנימציה.

http://www.jumbomail.co.il/Downloads.aspx?sid=68746E4A72686357546F343D

• הוסף לסימניות
עורך שחקר את הסרט, גרם לכל הסרט לנגן בהילוך איטי, והגדיל את הוידיאו במקום שהעיט תופס את התינוק, ובעין חודרת ביותר, שם לב שישנה שניה אחת של המתנה עד שהתינוק נופל, דבר שגרם להוכחה שהסרט לא אמיתי.

• הוסף לסימניות
כל הסיפור פה שהעיט צד ומפיל לאחר מספר שניות את התינוק מזוייף (בעבר ראיתי עבודה דומה של סטודנטים מבצלאל).

• הוסף לסימניות
איך במסכות? וכן איך הרימו את התינוק, מישהו עם חליפה ירוקה? קצת מוזר לי שימו לב לצל, לזוית ולתאיום בין השניים, מוזר.

• הוסף לסימניות
אני חושב שהסרט אמיתי.
זה לא אומר שא"א לזייף את זה ב CGI אבל יש לי תחושה שזה אמיתי.
לגבי השנייה באויר- זה פיזיקה בסיסית כשגוף עף למעלה ויורד הוא אמור להישאר רגע אחד בנקודת הקצה.

לכל מי שטוען שזה מזוייף, יש לכם מקור לדברים או שזה דעה אישית?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י maor700;922381:
אני חושב שהסרט אמיתי.
זה לא אומר שא"א לזייף את זה ב CGI אבל יש לי תחושה שזה אמיתי.
לגבי השנייה באויר- זה פיזיקה בסיסית כשגוף עף למעלה ויורד הוא אמור להישאר רגע אחד בנקודת הקצה.

לכל מי שטוען שזה מזוייף, יש לכם מקור לדברים או שזה דעה אישית?

יש הרבה שחשבו כמוך וביניהם צפרים מנוסים מאוד.

הדבר המוזר הוא שהעופות הללו נדירים מאוד בשטחים עירוניים.

בכל אופן גם אם הוא היה יכול להיות לא מזויף הוא אכן מזויף.

• הוסף לסימניות
מעבר לזה איך ידעו לעקוב אחר מעוף העיט בדיוק נמרץ?

• הוסף לסימניות
למה אני לא מצליחה להפעיל את ההורדה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיל קוליוק;922331:
איך במסכות? וכן איך הרימו את התינוק, מישהו עם חליפה ירוקה? קצת מוזר לי שימו לב לצל, לזוית ולתאיום בין השניים, מוזר.
האם למישהו יש הסבר, איך אתם הייתם עורכים זאת, באופן שיראה מציאותי.
לא לשכוח את הצל :rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיל קוליוק;922406:
עקיבת מצלמה אחר הסרטון >> יצירת מודל פרימיטיבי שאמור לדמות את התינוק (רק בשביל הצל) >> מודל קל נוסף בשביל הרצפה (שיקבל את הצל) >> מנפישים את המודל בהתאם לדמות התינוק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיל קוליוק;922406:

סרטון כ"כ ריאליסטי דורש מומחיות בכמה תחומים.

1) מומלץ בלוקיישן עצמו צילום תמונת HDRI של הסביבה תקל מאוד על תהליך הקומפוזיטינג ויצירת הלוק.
2) פתרון מצלמה 3D Camera Tracking וייבוא המידע לתוכנת תלת
3) אנימציה מאוד ריאליסטית של העיט , הילד גם כן מודל תלת עם סימולציית גופים מתקדמת בכל מה שקשור לחטיפה והנפילה.
4) הצבת תאורה ושיידינג נכון של המודלים.
5) צל- בתוכנת תלת משתמשים בחומר - Matte Shadow על פלטה שתהווה את הקרקע.

מומלץ רינדור בפסים, ייבוא לאפטר אפקטס או תוכנת קימפוז אחרת, שימוש ברוטוברוש כדי לבצע מסיכות מהירות לאלמנטים שמסתירים את הCG וכיוונון נכון של הפסים וזהו.

• הוסף לסימניות
אולי תעלו את זה בתוכנת צפיה סטנדרטית?
מעניין...
וזה לא נפתח לי.

• הוסף לסימניות
תסכול, אי אפשר היום להאמין לשום תמונה , לשום הסרטה...די משקף את הדור , מה שנקרא עולם השקר

• הוסף לסימניות
לא מתמצאת בעריכת סרטים וכו'...
הסיבה היחידה שזה נראה לי מבוים זה הרוגע שהחטיפה התקבלה,
אם זה היה אמיתי רגע החטיפה היה מעורר צרחות היסטריות,
ולאחר מכן לא היו מלטפים את הילד בכזו עדינות... אלא פשוט מחבקים אותו עד חנק...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י maor700;922536:
סרטון כ"כ ריאליסטי דורש מומחיות בכמה תחומים.

1) מומלץ בלוקיישן עצמו צילום תמונת HDRI של הסביבה תקל מאוד על תהליך הקומפוזיטינג ויצירת הלוק.
2) פתרון מצלמה 3D Camera Tracking וייבוא המידע לתוכנת תלת
3) אנימציה מאוד ריאליסטית של העיט , הילד גם כן מודל תלת עם סימולציית גופים מתקדמת בכל מה שקשור לחטיפה והנפילה.
4) הצבת תאורה ושיידינג נכון של המודלים.
5) צל- בתוכנת תלת משתמשים בחומר - Matte Shadow על פלטה שתהווה את הקרקע.

מומלץ רינדור בפסים, ייבוא לאפטר אפקטס או תוכנת קימפוז אחרת, שימוש ברוטוברוש כדי לבצע מסיכות מהירות לאלמנטים שמסתירים את הCG וכיוונון נכון של הפסים וזהו.
האם זו הייתה צורת העבודה של הנפשת הדמויות שעל האריזות בעבודת הסטודנטים מבצלאל?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמי ווייס;924272:
האם זו הייתה צורת העבודה של הנפשת הדמויות שעל האריזות בעבודת הסטודנטים מבצלאל?
רוצה להעלות לפה עוד סרטון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;924287:
רוצה להעלות לפה עוד סרטון?
העלתי את זה בעבר ונמחק עקב נשים ומשפט לא הולם את הפורום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמי ווייס;924290:
העלתי את זה בעבר ונמחק עקב נשים ומשפט לא הולם את הפורום.
מדברת על הסרטון של המקרר?
השיחות של האריזות אחת עם השניה?

אם כן זה אפטר ברובו, איני זוכר בדיוק מה היה שם אבל לא זכור לי שם שימוש בתלת, אם יש שימוש בתלת הוא מועט מאוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;924294:
מדברת על הסרטון של המקרר?
השיחות של האריזות אחת עם השניה?

אם כן זה אפטר ברובו, איני זוכר בדיוק מה היה שם אבל לא זכור לי שם שימוש בתלת, אם יש שימוש בתלת הוא מועט מאוד.
תודה
כן התכוונתי לזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה