כללי עימוד באינדיזיין

• פותח הנושא צא
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני רוצה לעשות משהו כזה
א.-------------------
ב.----------
איך עושים שהאותיות ישארו בתחילת השורה והפסקה שאחריהן תכנס קצת פנימה?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
לא מקלידים את הא' ב' אלא מוסיפים אותם בתבליטים ומספור. ואז יש אפשרויות שליטה נרחבות על מיקום המספור והמרחק בינו ובין הטקסט. (זה בתפריט חלון הפיסקה)

• הוסף לסימניות
בעזרת ה TAB שנמצא ב: Type >> TAB

• הוסף לסימניות
טיפקס

איך מוסיפים את האותיות בתבליטים ומיספור?
ניסיתי ולא הצלחתי...:confused:
גינגית, הטאב עוזר רק לשלוט על המרחק אבל לא לעשות אותו...
וחוץ מזה זה ממשיך לי לכמה שורות כלומר א. כמה שורות ב. כמה שורות
וכל השורות צריכות לזוז.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי למה זה מסובך אצלך.
מאירים את כל מה שרוצים להכניס בהגרת הטאב ומגדירים מרחק מהאות הראשונה.
אחר כך, לחיצה על הטאב תיישר את כל מה שבא אחרי האותיות.
ראי דוגמא מצורפת בבני היכלא.

אלא אם כן את רוצה משהו אחר ולא הבנתי את כוונתך.
אני לא יודעת איך בתבליטים [נמצא בסרגל הכלים כשאת בתוך תיבת הטקסט] מגדירים מספור באותיות ולא במספרים.
אולי חכמי הפורום יחכמו אותך וגם אותי.

קבצים מצורפים

• Untitled-3.jpg
    KB 246.6 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
תודה גינגית

אבל אני עדיין לא מצליחה...
איך עושים שגם השורה השניה תתיישר לפי אותו טאב?

• הוסף לסימניות
את צריכה להאיר את כל הקטע ועם המשולש השחור התחתון להזיז לנקודה שאת רוצה להזיח את כל השורות. זה יזוז לך ביחד עם העליון. אחר כך, אפשר לגרור את העליון בחזרה להתחלה, ואז תהיה לך אות אחת בודדה, ושאר השורות יוזחו פנימה.

קבצים מצורפים

• Untitled-4.jpg
    KB 36.9 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
התשובה של גינגית נכונה כשרוצים לעשות ידני, כמו בפיוט בו יש שם שמרכיב את האקרוסטיכון.
כשמדובר ברשימה, יש להשתמש במיספור, ולבחור biblical hebrew numbering

• הוסף לסימניות
אני לא חושבת שיש לה אינדיזיין עברית לפי מה שנכתב פה מקודם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה