כללי עימוד| הדפסה ללקוח | מה מקובל?

• הוסף לסימניות
בד"כ אני שולחת במייל להגהה, ובכלל לא מדפיסה ללקוחות.
הלקוח הנוכחי טוען שמקובל שהדפסה ראשונה ע"ח המעמד.
(מדובר בספר ענק בעל כמה כרכים.)
לא דובר על כך מראש, כי לי היה ברור שזה לא כלול, ולו היה ברור שכן.

האם אכן כך מקובל היום בשוק?

תודה!

• הוסף לסימניות
אני נותן בד''כ שני הדפסות חינם (בד''כ אין ללקוחות שלי מייל)

• הוסף לסימניות
אצלינו נותנים הדפסה ראשונה לאחר העימוד הראשוני חינם, אם המו"ל מעוניין בהדפסה נוספת (ומומלץ כך) זה כרוך בתשלום.

• הוסף לסימניות
ואצלנו לא נותנים שום הדפסה בחינם. אחד הסעיפים בחוזה קובע שכל ההתחייבות היא למסירת קובץ פידיאף, וכל הדפסה היא על חשבון הלקוח.

• הוסף לסימניות
בעבר הייתי מדפיס עותק חינם בכל מקרה.
כיום אני לא נוהג לעשות את זה מעצמי, אבל אם לקוח מבקש - אני נותן לו.

• הוסף לסימניות
אני מדפיס.
לקוחות אוהבים שאני חוסך להם את ההתרוצצות להדפיס.
אני מכניס להם את זה במחיר, הם אפילו לא יודעים וזה גם לא מעניין אותם.

• הוסף לסימניות
לפני עידן המייל כך היה מקובל. היום כבר לא. אבל אם יש לקוח ללא מייל מדור העבר, צריך למצוא איזה דרך ביניים לבוא לפשרה מסוימת.

• הוסף לסימניות
עותק ללקוח חוסך המון כאב ראש והמון ויכוחים במשך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה